Sunday, December 26, 2010

~SEGMEN JOM BERKENALAN~

wargh!!sambil sangap..*menguap la*..dah pagi rupenye,,,xterasa masa berlalu sebb sebok menjengah blog2 kengkawan yang len..hihi..*segmen malam yang sangat2 nakal*..sesedang adah  blogwalking...adah tertarik ngan satu segmen JOM BERKENALAN....di CATATAN LOQMAN HAKIM..sounds great kan??if korang semua berminat nak join segmen nie,,korang just pegi kat..SEGMEN JOM BERKENALAN

memandangkan adah nie baru nak bertatih2 dalam dunia blogging nie...nak jugak menambah kenalan selain tambah ilmu..*sape la yang sudi memberi ilmu kat saya sangt2 la dihargai,,*..bukan semua orang yang berbloger adah kenal..time nie la adah nak mengenal kawan2 yang len..*seronoknye tmbah kenalan*..

kepada kengkawan yang menjadi pengikut setia LovelydiarY...jom la pakat ramai2 join ini segmen...bende baik kite hebah2kan..betol x??haha..supaya kite dapat kenalan yang baru,,menambah kedalaman ilmu pasal dunia blogging nie..n yang paling penting..melalui segmen nie kite dpt kenal lebih lagi tentang kengkawan kite..


Apakah Status Anda?
pernah merasa nikmat seorang bujang...sekrang memegang status tunangan orang..ehem!ehem!..sedang menikmati masa darah manis..dan kalau ada jodoh n rezeki INSYALLAH tahun depan akan menamatkan zaman test market..hahaha..*sangat2 la perasan bukan?*..doakan kami bahagia selamanya k..=)

Ceritakan Tentang Diri Anda:
berasal dari batu pahat johor dan menetap di kluang johor..*johor boleh!!*..hihi..pernah menimba ilmu sehingga tingkatan 6 aliran sastera n subjek sains sukan,,memng minat ngan bidang 2,,p rezeki xde nak sambung belaja disebbkan saya pompuan..haha*malu nak ngku kebodohan diri*..hihi...sekrg bekerja di sektor swasta..belaja daripada bawah sebelum duduk di carta teratas..mempunyai impian membuka syarikat sendiri,,,INSYALLAH...

Ceritakan Tentang Blog Anda:
LovelydiarY nama yang diberikan kepada blog http://syuhadahrazali.blogspot.com...suka mengarang n sebb 2 terhasilnye blog nie..100% di update oleh adah..mengisahkan kisah hidup adah seharian..berkongsi rasa ngan kengkawan..blog nie dah macam teman adah luahkan pe adah rasa.xsemua yang kite rasa dapat diluahkan ngan kate2..p penulisan jugk leh kan.....so..kalau korang nak tau sape disebalik SYUHADAH RAZALI..rajin2 la blogwalking kat blog adah ni..*if sudi la..malu je..*huhu..


Apa Pandangan Anda Tentang Dunia Blog?
memandangkan sekrang zaman dah serba canggih manggih..internet banyak digunakan..macam yang adah bagitau korang..blog nie leh wat kite lebih kenal ngan seseorang..bukan 2 je..orang sekrang lebih suka menjadikan blog sebagai tempat mencari makan..*bisnes la*..dunia berblogging sekrang dah jadik macam satu trend..sangat bagus kan??..meriah ngan warna warni kehidupan masyarakat sekrg...=)


Nasihat Kepada Rakan-Rakan Yang Baru Nak Buat Blog:
alamak!nasihat bab2 sukan adah leh bagi la..p kalau nasihat bab dunia bloging nie mmg la saya failed..adah pon baru nak merangkak..nak bertatih lagi..p adah biasa bersenam kat blog kawan2 yang len..carik ilmu macm ne nak wat blog yang terbaik..p mcm nie jugak hasilnye,,*poneng pale den nak carik mana yang sesuai*..so..rajin blogwalking..tambah ilmu...malu bertnye sesat jln..*pandai2 je kan.*

Nyatakan Keunikan Blog Anda:
hahaha..sangt la payah nak memikirkan jawapan bagi soalan yang sangat mencapar kewibawaan adah..haha,,xde pe yang uniknye,,bab nie kisah hidup adah yg serbe kekurangan..haha..*kekurangan kot keunikannye,,*.

Sampai Bilakah Anda Akan Menulis Blog Dan Impian Anda Dalam Dunia Blog:
selagi hayat dikandung badan..haha,,selagi adah mampu nak memnuhkan  entry adah nie,,selagi 2 la adah bersemangat menulis blog adah..dah nama pon diary kan..suka duka..pahit manis adah akn kongsikan ngan kengkawan adah yang len..impian adah dalam dunia blog nie adalah adah dapt kumpul sebanyak mana ilmu pasal dunia nie..bab bagi adah dunia blogging nie sangat2 mencabar kesabaran n kecerdasan otak..hahaha

antara kengkawan yang sangat2 bertuah yang telah dipilih ialah...jeng....jeng....
                                                                   


8 comments:

:Cikgu Akim: said...

setuju sngt!blog ni bleh wat kita kenal seseorang!sbbtu lahir idea nk anjurkn segmen ni!

semoga bahagia dsamping tersayang

kalau nak tmbh kenalan jom lawat blog saya n klik link rakan2 yg join segmen ni n ziarah keblog mereka..

slm perkenalan dri sy bakal guru Sp N bIOLOGY

Syuhadah Razali said...

terima kasih cikgu akim...
insyallah akan melawt ke blog kengkawan blog yg len...

Syuhadah Razali said...

mm..terima kasih ckgu akim...insyallah akn adah lawat bloh kengkwan yang len..=)
salam perkenalan...

dayanadarmawi said...

heyy , nice blogg ! rjen2 la dtg jenguk my blog . dontforget to follow me keyh hee :)

Syuhadah Razali said...

thanks ya...k..t jln2 kat blog kamu k...

shahjiehan said...

salam kenal~

Syuhadah Razali said...

salam kenalan jugk shah jiehan...=)

Anonymous said...

Hey, I am checking this blog using the phone and this appears to be kind of odd. Thought you'd wish to know. This is a great write-up nevertheless, did not mess that up.

- David