Tuesday, March 29, 2011

Baju Pengantin dah ada!!!

assalamualaikum..

mai sini dek non semua..hakak nak cerita nie...

akak dah jumpa dah baju pengantin....
.
.
.
.
.
.
.
.
baju pengantin yang pelik2 la..bukan baju pengantin untuk adah,,haha..
untuk adah punya nanti spesial..rahsia..private and confidential ok...bila dah majlis baru adah tunjukkan..
jom cuci mata korang...


nampak macam biasa je kan??tapi baju pengantin nie dugubah pakai KONDOM ok..eeeeuuuww..selekeh betul...^_^



sekali pandang macam akar pokok..macam cantik je kan..nie dari surat khabar..bahan kitar semula ok..unik lain dari yang lain..tak akan ada yang boleh buat selain korang..try la..haha






kalau la dah namanya GILA pada makanan..memang baju pengantin pon sama dibuat dari makanan jugak la kan..




sekali pandang..cantik je kan DRESS nie..tau tak dress nie biperbuat dari tisu...lagi la senang dan jimat..sebab tisu nie resap peluh..bagi orang kuat berpeluh..jom pakat ramai2 pakai la baju nie..haha



dah macam carpet pon ye..haha..rupanya dari bulu burung merak..kepingin nak jadik burung merak la tu..hahahaha






bagi yang pilih tema  garden atau obses pada flora..idea nie akan membantu korang..dress diperbuat dari bunga-bungaan..^_^



adah tau ada sorang blogger nie memang minat giler dengan hello kitty..agak2 korang..kawan adah tu nak tak terima idea buat dress kahwin beliau temakan HELLO KITTY




tak payah nak modalkan banyak duit untuk majlis kahwin korang..nie..baju kek namanya...lepas majlis nak potong kek..diri je.nanti adalah yang potong baju korang..haha..


yang ini lak mungkin macam biasa je..tapi memerlukan beberapa buah kerusi untuk duduk dan menjarakkan korang dengan suami korang nanti..baju nie jugak dipanggil baju glamour dah sombong..haha





notahati:..adah dah start nak carik barang kahwin..rasa2 korang baju nikah nanti nak warna apa ek?sebab adah plan nak tempah baju nikah..boleh simpan buat kenangan..

3 comments:

saya YANA said...

hehe... cntik bju yg tisu tu.
bju nikah kaler putih je..tp bukn plain la.. mungkin terselit ckit kaler pepel ke... hehehe..pada Yana la..

FazliShukor said...

HAHAHAH!!yg kek tu mmg xleh bla

Syuhadah Razali said...

yana...cantik jugak kaler 2..adah akan pertimbangkan ok syg..

fazli..memang xleh bla..makan sendiri je..haha