Monday, March 14, 2011

Contest Sweet Couple Yang Paling Cool Dan Comel

assalamualaikum..

selamat hujung minggu..

berjoging mata dan tangan di pagi hari..nampak pulak contest yang DEKCIK buat..saje nak release kan stress kerja..so adah join this contest..nampak menarik ok..

1- Mesti follow dekcik nie sebab senang nanti apa2 perkembangan pasal contest nie kita tau..kalau tak follow macam ne nak tau kan..kan..kan..*buat2 tak paham lak korang nie..*..

DONE

2- Buat satu entry pasal contest nie..lepas tu letak banner contest dalam entry..lepas tu korang kasik link kat DEKCIK ok..
DONE
nak join contest nie??jom ramai2 KLIK SINI

3- Korang mesti hantar pic korang sendiri ok..dekat pic tu korang tulis la pape pasal pic tu..

adah suka sangat pic nie sebab susah nak tengok wajah kesayangan hamba ni senyum..pic nie pulak secara candid oleh anak sedara tunang adah..*terima kasih myra,,,cantik pic nie..*..idea baju sama nie pulak datang dari mr.love la..biru lak warna kegemaran adah..tak akan adah lupakan masa ini sebab adah pergi bercuti di Melaka dengan family mr. love adah..=)...

pic ini pulak diambil oleh my mom..*very the sporting person..*..saat indah sebab kali ini bercuti di Melaka sekali lagi tapi with my family pulak..tema colour is white..*suci dan bersih..semurni kasih..wah!!haha*..

ok..DONE..

4- Kena tag kepada 5 rakan bloggers adah,,

DONE..



5 comments:

Redbloodsnow said...

good luck dear :)

Syuhadah Razali said...

thanks..

Dekcik said...

sory adah,dekcik x perasaan yg dekcik blom cek
link nie,btw,so sweet..thanks join..gud luck..=)

Syuhadah Razali said...

dekcik..adah kecik aty dengan dekcik..hampeh tau tak tengok lagi..hahaha...

Dekcik said...

keputusan tuk contest dekcik telah diumumkan..tq 4 join..