Tuesday, March 15, 2011

PESONA PENGANTIN..sumber ilham ku..

assalamualaikum..

malam nie adah rasa adah kene insomnia..
yang bermaksud susah tidur malam..bukan malam ni je tapi sepanjang bape hari ini adah susah tidur malam..ok..so..adah nak bercerita dekat sini dengan kawan2 semua ok sedikit sebanyak pasal preparation wedding adah dalam beberapa bulan je lagi..even 6-8 bulan lama bagi korang tapi banyak yang nak dibuat..nak dirancang..eh!macam lagi la..super duper happy la kan menghitung bulan untuk menyatukan dua hati..merealisasikan impian kami dengaan restu keluarga kedua belah pihak..*ayat melambung betul la..haha*..

ayiep pon dah tidur..tapi sepanjang hari ni dia so romantik sangat2..*sila muntah ok..haha..jeles la tu,,*..macam2 kitorang bincangkan untuk our hari terpenting dan bersejarah dalam hidup..*wee...yeye..nak tawen..oh!sangat gedik u.,*..semuanya indah je..dan harap berlangsung nanti pon dengan lancarnye..

soal baju..tema apa..barang hantaran lagi..aish!semua dah kene plan dari sekarang nie..merancang je dulu..nak kene buat budget betul2..=)

Majalah PESONA PENGANTIN sekarang dah jadik teman sejati adah dah sekarang..mana2 adah pergi adah bawak..pantang keluar yang baru adah akan beli..mak adah cakap.."nanti nak kahwin bukan adah yang design,,kan pakai mak andam punya.."..oh mak..sangat tak memberi semangat..=__=..tapi soal lain sangat menyokong anaknye nie ok..

ok..bulan nie banyak membantu adah ok..sangat membantu kerana keluaran kali nie sangat mengutamakan kepada pengantin bertudung...untuk lelaki sangat menarik jugak..meh sini adah kongsikan dengan korang sekalian..

ganteng tak ayiep nanti??segak jugak agaknye..haha..*muntah hujau la korang..haha*

walaupon pakaian moden selalu jadi pilihan..tapi majlis adah nanti adah sukakan pakaian masyarakat kita..macam kat atas..lagi terserlah kehenseman jejaka melayu..haha..^__^

kalau perempuan pulak macam mana ea??

ha..macam nie..cantik tak??adah nak warna macam nie..tapi lelaki nie suka ke kaler2 jambu nie..haha..tak apa.tak perlu bergaduh..sebab perbincangan sangt diperlukan..mana boleh adah bagitau apa adah nak pakai nanti..tak suprise la..haha

ok la..cukup sampai sini..nak tau lebih lanjut??

jom..p ke sini..------------------->PESONA PENGANTIN

8 comments:

smoker_baby said...

best nyer dah nak kahwin..entah bila giliran saya..adeh..brape ari bulan nanti..mesti meriahkan..tahniah..

:)

Niena Ainina said...

nak kawen jugak !!! HAHA

Syuhadah Razali said...

smoker baby...tarikh ada banyak lak dalam 1 bulan 2..nanti adah annouce kan ok..bagi kad jemputan,,sudi datang x??haha

nina>>jom pakat kahwin ramai2..haha..aty pon dah gatai dah 2.

Qaseh ElyaNas said...

da nak kawen yer ^^ all the best k ^^

Syuhadah Razali said...

ye kak..dah nak kahwin..insyallah tahun nie..terima kasih akk..

Sayang♥BeeBee said...

jelesnye org tu nak kawin da taun ni...

bile lah turn i plak ;)

xsaba nak pakai gaun kembang semangkuk..hahahha..

Syuhadah Razali said...

pe la..nanti rezeki sakina pulak..haha,,xsabar nak tengok nanti..=)

Sha My heart said...

cantik