Saturday, May 21, 2011

KeK Pelik Tapi Benar..jom cuci mata..

assalamualaikum...

tidak lengkap rasanya kalau majlis hari jadi, ulangtahun, perkahwinan atau hari-hari terpenting korang tak ada kek kan..*adah tak suka kek sangat..ada tak ada sama je..hahaha*..tadi adah cuci mata dengan abang google..saja nak cari idea untuk kek majlis perkahwinan adah nanti...so..nie la hasilnya...
.
.
.
.
.
.
.

ha..yang nie jangan korang ingat kembar pulak..yang dengan pengantin lelaki..tu perempuan real..yang lagi sekor tu kek dia..tak sanggup akak nak potong kek muka akak dek non oi...

kalau pasangan anda berminat dengan kamera..boleh amik idea macam nie..
.
.
.


kek nie seram sungguh..ada kek kahwin tapi pengantin laki nye jadik macam nie??hahaha..



kek yang ni pulak nampak selekeh lagi 18 sx...nak dengki kawan boleh la..haha..



rasa-rasa ada ke nak amik contoh kek nie???hahaha...





notahati:...hantaran adah je ada kek..time majlis adah potong pulut kuning je..hahaha

9 comments:

Mira Zali said...

hahahaha.. betul eh mmg ada kek cm gtuh ? ^_^
thanks singgah my blog.

Syuhadah Razali said...

betul la tu kak..kalau x..xkan ada picture nye..haha
sama2..

syaz rini said...

pelik tapi menarik..:)

✿.。M.C 。.✿ said...

issh, br berniat nk buat kek coklat moist tu bujang sulong MC tu..hehe.. MC seorg yg crazy kek taw.. tgk yg last sekali tu kembang lak tekak nih.. huhu

kAmi dAn mEreKa said...

kek yang last tu sangat menggelikan lah, ada gak orang nak buat kek macam tu kan, ish2,

kAmi dAn mEreKa said...

kek yang last tu sangat menggelikan lah, ada gak orang nak buat kek macam tu kan, ish2,

PinKy MoMMa said...

alamak yg bawahhhh skali tu tak lalu la dik ahahaha..geli tekak nak telan ;p

Cik Cempaka said...

dah tempah kek kawin ke..

Syuhadah Razali said...

hahahaha...kak @pinky momma...lazat berkrim disukai lalat.hahaha

@cikcempaka..belum lagi la cik cempaka...baru nak tengok2 je..