Wednesday, May 25, 2011

Sunah Sakura Tanya Best Ke Header Aku?

assalamualaikum...

jom join segmen kak sunah kita nie...

*klik pada banner nak join ok..*

so..ini la header adah..simple mimple..free tau adah dapat..suka bangat kalau benda free nie..sebab adah tak pandai buat header..ada seri kan blog adah..

nak tay adah dapat dari mana header free nie..mestila dari orang yang dermawan lagi baik hati...KEI SEICHI

ok ...done...




7 comments:

Sunah Mohammad said...

ayat kat header tu sangat berharga... ;)

baiknye hati kei seichi ni, da dua blogger yang cakap header diorang dia yang buat... hehehe..

thanks adah sebab juin~ ^_^

KAMIHIDUP said...

oh, hai, KAMI follow sini. :)

Syuhadah Razali said...

sama2 kak sunah..dia buat header free,,sape yang nak dia boleh buatkan,,^_^

NiSha said...

simple n penuh pengertian header tu..

akutetapaku.com said...

gud luck!...

http://akutetapaku85.blogspot.com/

Fariza Othman said...

menarik tapi tulisan "lovely diary" 2 demok sangat la yang xnampak kalau nenek cm sy ni nak menengoknya.

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hahaha.. header blog aku pon aku wat sendiri jerk.. simple.. memang xde idea langsong :)