Wednesday, July 20, 2011

Kasut..kecantikan vs keselamatan..^_^

assalamualaikum...

walaupon line macam siput..ku gagahi juga nak bercerita di rumah kedua adah nie..demam gigil tau tak kalau tak dapat bukak rumah kedua adah nie...

kalau korang perasan..bawah sekali adah ada letak widget untuk counting hari terakhir adah bergelar anak dara..haha...setiap kali tengok mesti adah berdebar..sebab adah banyak belom buat lagi...rasa macam panjang je lagi masanya...*sekali kena bebel ngan mak abah..time tu la terkejar2 nak buat macam2,,haha*


kasut kegemaran adah buat masa sekarang sebab adah rasa lebih selesa nak berjalan dengan kasut macam nie...^_^


hari isnin hari tu adah jalan-jalan dengan ayiep nak shopping sikit barang kahwin kitorang..memang kasut tu jadi agenda utama la kan..tengah belek-belek kasut..biasala kan kasut perempuan..kalau tak ada yang macam-macam fesyen bukan kasut perempuan namanya..adah ada nampak yang memang meruntun hati mintak dibeli kasut tu..tapi tak tunjuk kat ayiep..ada satu kasut nie adah tunjuk kat ayiep..dia leh cakap nie kasut bagus tau sayang,,kalau ada orang kacau leh sepak terus..kira alat keselamatan la nie..haha..nak tau kasut apa??


kasut nie la yang dikatakan untuk keselamatan..

lelaki nie kan memang tak paham kehendak perempuan kan..kadang-kadang la..bukan selalu..haha..tapi betul jugak..ada guna jugak kasut macam nie kan..haha..nak tau adah beli kasut apa??tunggu di next entry ok..sebab adah tak amik lagi gambarnya..simpan terus dalam bilik..haha..






notahati:...nape orang nak berkahwin kena berurut?and,,,nape adah kena paksa minum jamu kot..yang dibuat dari kunyit + sireh..

3 comments:

y-A-n-A said...

Adah nak kahwin ke? TAHNIAH! TAHNIAH! TAHNIAH! suka hati dgr org nk dirikan istana. ^^

DoodleLicious said...

a ah, kite pun suker kasut wedges ni, sbb walopun tinggi, tapi tapak flat...bila pakai..member semua komplen " eh, ko bukan ketot dari aku ker?"..haha tetiba tinggi~~~lalala~~

Syuhadah Razali said...

yana..yup..adah nak kahwin...

doodlelicious..adah pon suka..senang nak jalan2..