Monday, July 25, 2011

Siapa Nak Dudel Free??

assalamualaikum....


mari dekat mari dekat....cik cempaka kita ada hadiah nak bagi korang...cik cempaka nak bagi korang doodle free tau..rugi kalau tak join...


 *klik pada gambar untuk dapatkan doodle free*

cik cempaka suruh kita komen blog dia..so...cik cempaka..tak ada apa adah nak komen la..blog cik cempaka cantik,simple,menarik hati nak membaca..lagi satu cik cempaka punya blog lain dari yang lain..lagi menarik dan tertarik la nak jengah blog cik cempaka..^_^..

walaupon adah dah pernah dapat doodle free yang sangat comel..adah tetap jugak nak lagi doddle..bukan tamak ye..kalau ada rezeki jangan ditolak.musuh jangan dicari..haha..adah pilih winter...ala korean gitu..wah!selera tak menahan...

apa tunggu lagi..jom pakat ramai2 join segmen nie..

3 comments:

mizzkechique said...

eeeeeeeee...tamak, dh dpt dudel lg nk dudel lg.. x aci!!!


hehehe

DoodleLicious said...

eeeeeeeeeee...tamak kan MK ^-*

Syuhadah Razali said...

hahaha..adah nak jugak..hahaha