Thursday, September 11, 2014

Segmen Ben Ashaari : Impian ku Seorang Blogger!

Assalamualaikum.

Pagi-pagi sebelum aku buat kerja suka cuci mata dekat Facebook. Nah, sekali blogger otai Ben Ashaari  buat segmen yang aku rasa best. Nak tau kenapa aku buat blog? Mari la scroll sampai habis.

<klik gambar kalau nak join segmen ni ok>

Serba sedikit pasal diri Madam Adah.
Nama sebenar aku Syuhadah Razali. Aku seorang isteri dan mama pada Asyraaf Iskandar. Aku suri rumah berkejaya, kerja dari rumah. Aku dari Kluang Johor.

Kelebihan Blog Madam Adah.
Blog aku asalnya aku buat sebab aku suka bercerita dan menulis. Aku cerita pasal kehidupan aku, isu-isu semasa, apa yang aku nampak dengan orang sekeliling. Aku suka melancong dan jalan-jalan. Aku suka share apa tips and tricks untuk orang lain tahu juga. Aku menulis dengan jujur. Sebab aku alah pada hipokrit. ^_^

Impian Madam Adah sebagai Blogger.
Tujuannya menambahkan kenalan dari alam maya. Alhamdulillah aku ada beberapa kawan dari blogwalking sampai ke facebook dan selalu tanya khabar dan ada juga yang dah jumpa 4 mata. Aku nak apa yang aku kongsikan pada pembaca sedikit sebanyak dapat bagi manfaat pada diorang. Dapat join macam-macam event sebab aku dapat ramai kawan dan orang kenal siapa madam adah. Aku la tu.hihi. Blog dapat buat side income untuk aku tu dah kira bonus.

Done!

Terima kasih korang!




39 comments:

Miss Ika said...

salam ukuwah mari la baca impian kita juga. Suka melancong? sama la kita
#darisegmenabgben
MISS IKA'S BLOG

Yan Ty said...

Salam Kenal! Selamat berblogging! Chaiyok...

Nora Karim said...

Happy blogging!! :D

HASRUL HASSAN said...

Selamat menjayakan segmen Ben Ashaari Impianku Seorang Blogger.

Moga apa yang diimpikan tu jadi kenyataan, in Sha Allah.

www.hasrulhassan.com

Akif Imtiyaz said...

Salam Ukhuwah Fillah ..Singgah Sini Dari Segmen Yang Sama >..All The Best

alin said...

semoga sukses sebagai blogger.. Salam kenal dari alin :)

http://alindanblog.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Red Linda said...

semoga impian jadi kenyataan. amin..:-)

Hanim Hashim said...

Salam kenal sis, singgah dari segmen yang sama. Moga hajat tercapai :)


http://rusukiri.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Akmall Razlan said...

cantiknya header awak! good luck! salam perkenalan dari segmen abang ben.

irrayyan said...

muda nya dah ada anak. tahniah
mommy irra follow sini
semoga impian menjadi kenyataan
http://www.irrayyan.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Cik Sue said...

Salam kenal,dr segmen juga ,kemas n cantik blognya...

Cik Fafa said...

Salam perkenalan akak! =)

http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

ros_reeza said...

Semoga impian terlaksana :)
Ros singgah sini dari segmen yg sama :) done follow, #433.
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Anizz Annisa said...

salam kenal.. happy blogging :)

http://www.adnan-daughter.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Allene said...

Good luck dalam mengejar impian blogger... . jemput singgah blog saya.... Kenapa Interior Design???

Nurramizah fadzil said...

salam kenal dari segmen ben ashaari :)

Nurramizah fadzil said...

salam kenal dari segmen ben ashaari :)

Yana Mohamad said...

sama ! sy pon suka tambah kenalan. BFF sy,mak pd ank angkat sy pon sy kenal melalui blog. hee. salam perkenalan,madam adah :)

http://hati-qaseh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

calrase patrick said...

Selamat bersegmen dan semoga impian awak tercapai.
http://calrasepatrick.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Erra Kyra said...

salam kenal dari segmen..follow you yeahh!^^

Norhasniza Khalid said...

salam kenal, semoga apa yang diimpikan menjadi realiti..

www.mamaniza.com

DYatie said...

Salam perkenalan dari Yatie.

Selamat bersegmen dan semoga impian anda tercapai.

Aamiin.

www.dyatie.com

salim harmanain said...

Datang dari segmen...jalan2 tambah kawan..

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

mselim3

Lollipop Manis said...

happy blogging kak :D

follow sini dr segmen samee :)

Farah Waheda Wahid said...

salam perkenalan dari http://www.bubblynotes.com... datang dari segmen yang sama... http://www.bubblynotes.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html... follow sini juga...

fizafantagirO said...

salam kenal dari http://dismybelog.blogspot.com
dari segmen yang sama =)

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

Assalam,
salam perkenalan..
saya blogger baru..
jemput singgah yer :
http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Kiz MySelf said...

Semoga impian akan tercapai dengan segala usaha yang ada, insyaallah akan berjaya :)

Semoga Segmen Impianku Sebagai Seorang Blogger Memberi Manfaat buat Anda..
Sekarang kita sudah boleh memulakan langkah, menuju kepada impian. InsyaAllah. - www.kizmyself.com -

acik watie said...

Datang dari segmen toley yang sama..Selamat berkenalan.

http://acikwatie.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

singgah baca entry... moga impian jadi kenyataan... aminn dr segmen yg sama.. ^_^v

Bimbingan Belajar29 said...

Salam ukhwah fillah
Ade singgah...

http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

deno said...

Semoga impian menjadi kenyataan... ^^ Dayang Deno datang dari segmen Ben. Walau tak join, tetap datang singgah .... Weeee jom ke blog www.dayangdeno.com ..? :)

www.dayangdeno.com

yong norliza said...

salam ziarah dari segmen yg sama..semoga impian akan jd kenyataan

www.mommylizz.com

anne said...

datang sini dr blog ben. =)

Sha Nikitasakura said...

Salam perkenalan dr segmen ben ashaari..
Cantik header blog awk..
Gud luck ye!
sy dh follow sini, jemput ke blog saya..
tellingstory11.blogspot.com

Eimma Esmail said...

singgah sini :) semoga apa yg dihajatkan tercapai (^_^)

AyuInsYiraH said...

ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

semoga impian awak tercapai...

http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

fadhil eda said...

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html