Thursday, January 27, 2011

BEN ASHAARI BLOG

Assalamualaikum semua..

Terkejut akak baca entry EN. BEN ASHAARI ..dia nak bubarkan sekali lagi bloglist BEN ASHAARI yang dulu...adah nak jugak masuk dalam bloglist tu..kalau diberi rezeki dan peluang la...=)..so..adah tak akan lepaskan peluang ni..dengan meninggalkan keje dan mencuri waktu kerja..adah wat entry nie dengan niat nak duduk kat dalam bloglist en BEN ASHAARI untuk kesekian kalinya....

  
BEN ASHAARI BLOG
1 - Sila nyatakan berapa kalikah anda update sehari dan jumlah entri anda sehingga kini .. 
adah akan update biasanya 1 hari sekali..bergantung pada idea adah untuk wat entry... 
  jumlah posting : 62
  jumlah comment : 35

2 - Kenapa anda berminat nak berada dalam blog list BEN ASHAARI ..
adah berminat untuk berada dalam blog list BEN ASHAARI kerana blog en Ben menjadi salah satu contoh dan ispirasi adah dalam dunia berblogging.
3 - Apakah perkara yang ingin anda lakukan sekiranya blog anda popular ?
apa yang akan adah lakukan sekiranya blog adah ni popular ialah..adah akan rasa sangat gembira kerana usah adah untuk jadik seorang blogger yang berjaya menjadi kenyataan..selebihnya adah akan seperti biasa..sentiasa mempelajari dan memperbaiki apa yang kurang..INSYALLAH..  =).


3 comments:

aima in luv said...

salam perkenalan,, aima pon join segmen nie... gud luck k

Syuhadah Razali said...

salam perkenalan..sama2 gud luck k...ada rezeki ada kan?haha

Lulu caldina said...

Semoga berjaya disenaraikan dalam bloglist En. Ben..