Tuesday, March 15, 2011

Aku Benci Kau!!!!!!!!!!!!

assalamualaikum..

tengah syok2 adah isik borang SPA atau lebih dikenali dengan Suruhanjaya Perkhidmatan Awam..dia mintak tinggi adah dalam meter..adoi..dah lama akak tinggalkan sekolah dek non..memang lupa la gamaknye formula nak tukar..='__=..*bebal sikit otak adah nie..haha*..

tengah dok belek2 dengan abang Google nie nampak la dia suruh buat BMI  *body mass index la*..adah pon cuba la..adah rasa adah tak gemuk mana pon..sedang2 elok la..bak kata ayiep..mantop apa..haha..bentuk badan adah nie tak la sekecil Liyana Jasmay..tapi biasa2 je..tak gemuk jugak..adah bersyukur la kan badan adah macam nie..tapi ujian BMI dia sangat menyakitkan hati..serius..menjerit adah kat office nie..

nak tau apa keputusan dia..betul2 buat adah BENCI...BENCI..sangat2,.huhu..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


ayat dia buat la..''MAAF..berat anda lebih..cuba kurangkan dengan melakukan senaman''..atau cakap pape la..ini tak..mula2 dah cakap ANDA GEMUK!!..sangat sakit hati ni..tak boleh jadik..kene excercise jugak nie..


korang nak cuba jugak BMI nie??----------->KLIK SINI

2 comments:

saya YANA said...

hehhe... nk try la..

Nem0 o0h Nem0 said...

benci bila guna benda ni.......!heee