Thursday, March 03, 2011

DI SEBALIK TABIR BLOG

assalamualaikum kalian...=)
 abang ben buat segmen lagi!!..lai2 join...=)


segmen kali  nie segmen DI SEBALIK BLOG...lets start now!=)
* Sila letak header BEN ASHAARI BLOG 
   ok...siap...

* Tajuk : DI SEBALIK TABIR BLOG
  ok...siap...

* Letakkan gambar yang paling menawan...=)..
.
.
.
.
.
.
.
tada,,,,
nape adah rasa pic nie sangat menawan bagi adah??sebab adah dikelilingi orang adah sayang..dan paling penting dikelilingi dengan makanan yang fuhh!syedap....=)..


* Ceritakan latar belakang paling ringkas.
adah baru nak masuk umur 20 tahun tapi orang selalu ingat adah dah 20+++ =.='..macam tua kan..adah bekerja di sebuah company yang bosnye sangat la sporting setelah kecewa tak dapat sambung belaja..=)..seorang yang happy go lucky..cuba jadik yang terbaik dari yang baik..=)..paling penting adah paling suka bercakap dan makan..suka berkawan..sudi jadik kawan adah??=)

* Jumlah Follower sekarang..
bersyukur dengan 68 orang followers sekarang,,

* Apa yang akan adah lakukan kalau adah tak ada blog??
layan facebook..download lagu sampai rabun..=.='

* Kepentingan blog kepada adah??
walaupun adah nie jarang buat entry baru tapi adah selalu jalan2 kat blog kawan2 adah.sebab adah masih setahun jagung dalam dunia blog nie.nak tambah ilmu katakan..blog nie buat minda adah terbuka dengan kerenah dan ragam orang lain.blog jugak tempat adah berkongsi suka duka adah dengan silent reader..*budget macam ada.padahal tak ada pon..*..=)..blog jugak salah satu tempat adah boleh tambah pengalaman dan ilmu..adah suka membaca..menulis blog dan baca blog orang lain satu terapi adah bila adah perlukan idea dan bosan....*ayat skema telah keluar*


* Blog febret adah dan wajib adah tengok??
semua yang adah follow akan adah tengok setiap hari..
sebab semua kawan2 adah akan buat entry yang berbeza2 dalam setiap hari..sangat menarik..=)

oh!setakat itu saje segmen DI SEBALIK BLOG ADAH...=)...

16 comments:

apisv2 said...

salam,
mengunjungi disebalik tabir blogger;p
dtg dr blog abg ben;D

disebalik tabir apisv2

Qaseh ElyaNas said...

muka matured xper ^^ sbb kakak ipar vee pun umur br 22, tapi sumer ingat 26/27.. so org xla layan dia macam bdk2 muda kan ^^

anyway nice blog ^^ jom sggh blog vee & folo vee/ tgglkan komen jk sudi yer.. nanti kunjungan dibalas ^^

http://elyanas.blogspot.com/

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

pinky dtg melawat dr blog abg ben..
and folo..support..support hihi

stay tune wif me..more make up & shawl tuto at my side bar..
so come & catch me..i'll catch u back!

eppy blogging dear =)
jom join jom..

nadiemsharmz said...

datang ziarah...dr BA

jom nyingah sni lak

http://nadiemsharmz.blogspot.com

amniey91 said...

tut..tut...
cik Am dtg menjnguk adah yang baik hati..hehe...
rajin betol adah tgk smua blog..bgus2...

slamat menaip..hehe

cik ayin said...

datang dari belog abg ben :)

bun said...

buat spotcheck dari BA

salam kenal

teruskan usaha menulis

noraim said...

salam perkenalan.
singgah sini dari blog abg BA.
happy blogging ya :)

Syuhadah Razali said...

terima kasih semua..memang bertambah la semangat adah nak berblogging...=)

Kei Seichi said...

salam perkenalan...
datang jalan2 dari belog abg ben...
happy blogging!

http://geekzster.blogspot.com/

cik ayin said...
This comment has been removed by the author.
.::~♥ღcik angkuh yg chumelsღ♥~::. said...

Semalam tak sempat singgah blog sesapa pun..
so rase macam x bagus..
okey, sekarang tengah terjah bolg u all..
mari kita ramaikan kawan2 sekeliling kita ya...
ok..chow..

mrsazrul said...

singgah n follow..dari blog MR. Ben.. salam perkenalan yer.. :)

www.inikehidupanku.blogspot.com

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

salam singgah dr segmen sebalik tabir abg ben.

keep it up blogging yaa !!! :)

dah foloww!!

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

rizaros said...

salam pkenalan. datang dr blog abg ben :P dah follow.jom follow kita lak..
~~>>rizaros.blogspot.com

atie said...

dr abang ben..singgah n follow...follow me back