Thursday, March 24, 2011

GIVEAWAY INSPIRASI

assalamualaikum..

adah nak join GIVEAWAY INSPIRASI..dianjurkan oleh KZNabihah butik ok..

mulakan dari sekarang...

eh!eh!ada orang serbu...




alamak akak..upin ipin pon nak join..boleh la ea??kami satu group..ahaha..

lets me continue ye adik upin dan ipin...nak join GIVEAWAY nie..senang je.*kak bihah very the simple person ok..*..

so..sila scroll ke bawah kalau nak tau apa syarat2 dan hadiah nye ok..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

klik pic jika nak nampak lagi clear ok...


akak...upin ipin dengan adah nak makan bersama2 akak boleh???hahaha...*kalau ada rejeki la..*


jom shopping...




yo!yo..inilah owner butik nie..cun lagi vouge..sangat cun ok apa dia pakai..orangnye sempoi je..adah suka style dia..upin ipin lagi suka..^_^

antara barang2 yang shantik2 sangat kat butik ini ialah..











ini baru sebahagian je..tak tau ke korang..butik KZNabihah ni Inspirasi Untuk Semua Wanita Tidak Kira Saiz..adah yang separuh besar nie pon suka baju yang adah beli..tunang adah pon cakap chantik ok baju bajan kat sini...pic kat atas adah pilih mana yang adah lebih tertarik dan cantik ok..korang jom la try...^_^

baju dan barang2 lain jugak sangat bergaya ok..up 2 date je..so..

korang kalau nak join dan nak shopping...

jom klik-------------------------------------->KZNabihah Boutique

2 comments:

pwincess Lov3y dOv3y said...

wah.
cantek2 la bj nyer.

Syuhadah Razali said...

pwincess...memang sangat cantik baju bajan dia..harga sangat berpatutan..xde undur penipuan..sebab adah pelanggan akak nie jugak..