Thursday, March 24, 2011

Mak!!Abah!!Jangan Tinggalkan Kami...=(

assalamualaikum..

hari ini adah tak ada mood nak kerje part time adah..adah nak duduk rumah..nak habiskan masa2 yang dibagi untuk mak abah adah..sebab diorang akan pergi tinggalkan adah esok..=__='

ye..diorang akan pergi tinggalkan kami adik beradik..menantu2..dan juga cucu2 sekalian..huhu..sedih kot..

oi!!otak masing2 dah ligat la tu mak abah adah pergi mana..diorang nak pergi UMRAH la..terang2 diorang akan tinggalkan kami adik beradik..menantu dan bakal menantu dan juga cucu2..^__^

sedih oo..macam2 adah pikir kan..tapi harap diorang selamat la pergi dengan balik..harap semuanye ok..



ciuman kasih sayang dari adah untuk mak abah adah waktu raya hari tu..sayang sangat kat diorang..*macam la korang tak sayang mak abah korang kan..haha*..
p/s:..korang sama2 doakan ok..mak abah adah selamat pergi dan balik..semoga melakukan ibadah umrah dengan tenang..^_^

4 comments:

cik ayin said...

sukanya tengok pic2 tu.....insyaallah selamat pergi dan pulang..aminn :)

Syuhadah Razali said...

terima kasih cik ayin..amin..semoga mak abah adah selamat semua kan..

Redbloodsnow said...

adah...sedih akak tgk adah cium ayah adah tu. tetiba akak jd rindukan arwah ayah akak. almost 11 tahun dh akak hdup tanpa ayah :(

Syuhadah Razali said...

lamanya akak hidup tnpa ayah..tak apa akak..akak kan kuat.ramai lagi sayang akak..