Monday, March 14, 2011

Segmen Cari Gaduh Lelaki vs Perempuan

assalamualaikum..

Ben ashaari buat segmen syok habis...berkisarkan pasal CINTA...=)..*sangat suka ok..*


1- Lelaki pilihan anda?
yang sudi terima kekurangan diri..hormat orang tua..lelaki yang direstui oleh ahli keluarga..*thankful sangat sebab tunang adah direstui family..*..=)

2-Perlukah lelaki seksi? Definisi SEKSI seorang lelaki bagi anda?
semua manusia ada seksi tersendiri..berdiri pon kadang2 orang kata seksi...^__^

3-LELAKI pastinya sanggup berkorban demi cinta .. Apakah anda rasa LELAKI hanya berkorban sebelum memiliki cinta anda ? Apa jadi selepas dah miliki cinta anda ? 
Lelaki yang sayang dan cinta kepada seorang wanita sanggup buat apa je termasuk berkorban apa sahaja tak kira sebelum..semasa..dan selepas memiliki cinta dari adah.. ^__^..

4-Pastinya anda tidak sanggup BERMADU bukan ? Kenapa ?
madu itukan manis...tetapi bagi lelaki yang boleh berlaku adil dan berkemampuan..zaman sekarang susah nak jumpa..so..tak akan jumpa yang boleh berlaku adil dan berkemampuan..madu pon akan jadik pahit..*nak melayan kerenah adah boleh tahan ke lagi kan nak layan kerenah orang lain??hahaha*

5-Jika anda mengetahui pasangan anda punya teman wanita lain , apakah yang akan anda lakukan ? 
mm..nak buat apa lagi kan..kalau belum ada ikatan..adah akan lepaskan sahaja..sebab belum tentu masa akan datang dia akan setia..*ingat adah tak laku ke??haha*..kalau sudah bertunang..dan berkahwin..akan berpikir panjang la.sebab segala keputusan yang dibuat banyak melibatkan pihak keluarga..=)

6-LELAKI atau PEREMPUANkah mudah berlaku curang ?
subjektif la kalau berkaitan curang..sebab sesiapa je boleh berlaku curang..pucuk pangkal tanya hati la..=)

7-SETIA... pada pendapat anda , siapakah yang lebih setia pada cinta ? Apakah buktinya ?? 
pada pendapat adah..dua2 akan setia bila dua2 sangat percaya, sayang dan lain2..
lelaki atau perempuan akan ada ramai kawan..cuma yang 1 je special..

8-Apakah anda seorang yang mudah cemburu ?

adah sangat kuat cemburu..tapi tak la cepat melatah..=)..*kesian dia sabar je la ngan perangai adah..*.

korang berminat nak join ini segmen kan...
jom ramai2 meriahkan segmen ini...

3 comments:

solo molo said...

curang ??
tepuk dada tanya selera.


salam ziarah dar segmen s0al hati En Ben...

mas.saari said...

singgah dari segmen BA
salam perkenalan

macam2 pendapat tentang cinta
jom baca pendapat saya!
http://masikarfan.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html

Syuhadah Razali said...

solo molo..yup..tepuk dada tnya la hati..terima kasih sebab sudi ziarah..=)

mas.saari..salam perkenalan..=)..terima kasih sudi bca pendapat adah..