Monday, March 14, 2011

Semakin hampir...semakin MURAH REZEKI kami..

assalamualaikum..

mood hari ini memang nak buat entry banyak2,,=)

tengah hari tadi adah dapat urgent job dari my lovely bos..yang memerlukan adah pergi bandar..mana akak ada kenderaan dek non..terpaksa la telepon my hero..memang bidan terjun sungguh,,haha,,nasib baik cepat dan sempat jugak la kan..


masa on the way tu..ayiep bagitau adah..kak ana..akak kepada ayiep call tanya pasal warna cat dan ciri kabinet yang kitorang nak untuk our new home..rasa terperanjat jugak la kan..adah budget lama lagi la nak wat semua nie..rupanya tinggal lagi bape bulan je untuk buat semua nya..lepas tu..memang rezeki kami kan..bak kate orang rezeki family baru..dapat tajaan dari kedua2 belah family..bersyukur sangat..*korang ado??tak ado kan..haha..*

naik office tadi adah terus berdating dengan abang google..mintak idea dan pendapat..*oit..oit..adah setia ok..haha..*..memang rasa teruja sangat2,,tak sabar nak tengok apa akan terjadi dengan sweet home kitorang..=)

hasil2 dating dengan abang google..


wah!!belum pape lagi bilik baby dah adah pikirkan..haha...cantik kan..terasa gatal sekejap..haha


dapur yang very simple dan sangat selesa adah rasa..tapi macam tak sesuai lak...sebab rumah taman kat malaysia nie bukan sebesar mana pon..=__=


bilik beradu ku nanti.haha..cantik sangat..simple je..



ruangan ne lagi simple..senang nak kemas..kombinasi warna sangat sejuk je..=)
kalau kawasan rumah yang terhad..baik buat dapur macam nie kan..senang je..*dapur pemalas pon ada jugak nie..haha*..

ini semua just imagine warna semata2..banyak lagi yang adah tengok..kalau korang ada pendapat dan cadangan bagi warna apa yang sesuai..komen2 la ok..sharing is caring kan...=)






notahati:...pejam celik pejam celik..ada lagi 6- 8 bulan sebelum majlis adah..=)..memang betul2 rezeki bakal peranten nie..^__^

3 comments:

Niena Ainina said...

mungkin aku jugak dah boleh suruh pakwe aku design rumah untuk kitorang kan ? HAHA.
tapi aku nak rumah kecik2 je. tak payah susah susah nak kemas. almaklum lah aku kan pemalas. ^_^

Niena Ainina said...

mungkin aku jugak dah boleh suruh pakwe aku design rumah untuk kitorang kan ? HAHA.
tapi aku nak rumah kecik2 je. tak payah susah susah nak kemas. almaklum lah aku kan pemalas. ^_^

Syuhadah Razali said...

ahaha..ko kan memang pemalas..kalau aku la kan..aku memang nak yang simple..senang jugak nak kemas..al maklum la aku nie bakal isteri,ibu, suri rumah tangga separuh masa bekerjaya..haha..harap incik tunang memahami oke kehendak bakal isteri mu ini..haha