Monday, March 28, 2011

Segmen : GEGAR BLOGGER BARU !

assalamualaikum..
adah mulakan entry adah untuk hari nie dengan segmen dari abang ben..dah agak dah dia mesti buat time lunch..so..lepas makan..ada idea baru adah join..^_^

adah blogger baru..so adah nak join..korang nak join??jom klik----------->abang ben


Sila masuk ke blog BEN ASHAARI ini dan cari mana mana gambar yang ada ... Amik gambar tu ( diberi kebenaran ) ..
done

 tajuk :  GEGAR BLOGGER BARU dan linkkan ke entri ini  .
done


Kemudian , bagitau kenapa korang pilih gambar tu .. dan pastikan ada link ke entri itu .. ok ?
adah pilih pic itu sebab..bila bukak blog abang ben..gambar tu jugak yang adah tengok dulu..maskulin sangat..*bodek dan kasik kipas laju2..*..lagi satu...kalau korang bukak mana2 entry pon tetap pin tu jugak kan...tak caya..klik abang ben


Sila jelaskan mengapa anda jadi blogger ..
kenapa adah jadik blogger??dulu adah buat akaun blog untuk suka2..tapi sekarang bila dah kenal dunia blogging nie adah jatuh cinta..jadikan tempat adah tau tentang isu2 semasa..kira banyak jugak ilmu adah belajar dari pengalaman orang lain..^_^


Blog yang menjadi pilihan harian anda .. maksud aku , korang wajib masuk hari hari..
mm..wajib ea??semua yang ada kat dashbord dan tajuk2 yang syok..

20 comments:

faraa halim said...

faraa jalan2 ke blog adah hehe

solo molo said...

salam singgah dan ziarah...
gegar blogger baru !!!~

NiSha said...

Nisha Sing ah..
dan folow sini juga
jgn lupe updated entrie
nanti Nisha Dtg lagi..

http://heandsheloves.blogspot.com/

c-tea said...

hai..singgah dari segmen encik ben..salam terjah..seronok jadi pembaca baru blog awak...jom merapatkan ukhuah..

http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru.html

iekah said...

hye..
terjah u from BA..
gegar blogger baru..!
heppy blogging!

ade mase singgah la my teratak
http://iekahridzuan.blogspot.com

follow u =)

mynameismy said...

kite singgah n folo sini ye!^_^

jom dtg rumah! --> http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru.html

fashah84 said...

salam ziarah....

suka blog ni...
smoga terus berjaya dlm dunia blogging....

lenloy said...

Salam kenal, dari blog encik ben

Fuuyooh said...

salam kenal.. saya pak aji.. dtg dari blog Hj ben..

Murni Delights said...

salam ziarah..simple blog but nice.. i like..he..he

mas saari said...

singgah dari segmen BA
salam perkenalan!

semoga terus maju jaya dalam dunia blog!

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... JaLaN2 SaMBiL TiNGGaLKaN JeJaK DaRi BLoG aBG BeN... JoM MeRiaHKaN DooNia BLoG MaLaYSia!~ (^_____^)V

halila Ibrahim said...

hai..salam kenal dari segmen Ben Ashaari.. emm saya pun dah follow..

FARISZ@AZ.Com said...

Salam.ziarah di sini.

JOm Joint.Entry terbaik bulanan peserta akan di pamerkan ke page yang mempunyai 16000 fan page

Peraduan : Entry bulanan terbaik anda dari FARISZ@AZ.Com


Hakiyat dan hakikat si telur

FARISZ@AZ.Com FanPage

Rahmad said...

singgah n follow your blog..

http://ceriterahmad.blogspot.com/

fahmie firas said...

Saye pon join segmen abg BEN
Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
klu free singgah ke blog saye..

http://purplebloggerboyz.blogspot.com/

Lulu caldina said...

keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..

sha said...

dari suka-suka, jatuh cinta

Cikin said...

hai :)
cikin singgah sini dari blog BA .

pRiNCe said...

salam perkenalan..sy pun blogger baru..:)
tapi tak dapat join...:(

harap awak sudi jadi kawan sy...