Saturday, March 26, 2011

SEGMEN: AKU KAKI BLOGGING (tak makan pun tak apa)

assalamualaikum,,,

adah nak join ini segmen..dianjurkan oleh..jarijemariemas..

1-sila letak header saya ni pada entri korang..
done


2-tajuk : SEGMEN: AKU KAKI BLOGGING (tak makan pun tak apa)
done


3-jawab soalan2 mudah ni..senang je bukan pasal soalan add math pun atau pun sejarah dunia..huhu..tentang blog korang je...=)
mari mulakan..


-usia blog korang?
mm..bulan 9 adah start berblogging..so..6 bulan je..baru nak belajar tatih2.


-apa yang best tentang blog korang?
semuanya pasal perkembangan diri adah..perkembangan isu2 semasa..yang pasti blog adah bebas untuk tontonan umum..NO 18SX..haha


-cara korang berblogging dan promote blog?
adah suka jalan2 kat blog kengkawan sebab adah boleh dapat ilmu nak upgrade lagi blog adah yang simple nie..cuba untuk hasilkan entry yang terbaik..tapi belum ada lagi yang terbaik sampai sekarang..=__=..


-blog yang korang suka serbu?kenapa?
semua yang keluar kat dashboard adah akan adah baca..sebab itu semua yang terbaru dan lain2 semuanya..maknanya kalau adah baca 10 blog yang berbeza,,adah akan tau 10 cerita yang berbeza..=)


-impian korang dalam dunia blog ini?
impian adah dalam dunia blog nie supaya adah dapat hasilkan entry paling best yang diminati followers adah..adah dapat ramai kawan blogger tau..syok je rasa..nak famos amos tu tak la..seperti sekrang pon dah ok..orang sentiasa akan datang blog adah..^_^




ok done..



4 comments:

Chegu Zubir said...

dah macam jwb soklan exam..hehehee.gurau jew

jgn mrh

salam new blogger

Nour Akmal said...

wahh..bgusnya cara dia serbu blog..=)

anyway dah buat entry psl segmen ni..=)

Syuhadah Razali said...

dah tau n dah baca..thanks..

@chegu zubir..memang jawab soalan peksa sebab kamu la cikgunya..haha

cik najihah said...

hai..singgah sini dari blog KIC..