Tuesday, April 26, 2011

200...alhamdulillah

assalamualaikum...

selamat tengah hari kawan-kawan..*lol!..dah macam kanak-kanak tadika la pulok..*

adah rasa gembira dan teruja tau..baru adah tau bukan mudah nak jadik senang kan..susah oo..dugaan macam-macam...itu nanti kita sambung kat entry lain..hari nie akak nak cerita sama kamu-kamu semua 2 dek non..yang akak punya kan..followers kan..dah bertambah jadi 200...happy gila la kan..~psst..baru 200..orang lain dah beribu riban tarak jakun pon..~..suka hati la kan..waktu diorang naik 200 dulu mesti macam adah..haha


pengfollowers adah yang bertuah tu adalah...*memang cikgu bm adah baca mau melolong nie..*
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
*klik banner untuk ke rumah baru nie ok.*

blog si gadis manis nie sangat tersusun ok..syok dan suka..korang semua jom la terjah beliau...kasik follow sekali kalau yang berminat..nama owner tanah kedaung nie namanya Nad..dia berani tau mintak hadiah kat adah..haha..Nad..adah akan bagitau kapan dan bila adah akan bagi hadiah ok..pasti ada..tak semahal mana tapi berharga buat adah dan Nad..nie review pon adah kasik hadiah jugak..^_^

6 comments:

FazliShukor said...

kau dh boleh tgglkn aku jaoh la gini :-/ aku dh jarang updte blog

MissNadh said...

eh eh..mekaseh untuk entry nih..tqq..hihi

tapi pasal adiah tu memain je cik adah oi..adess..gurau-gurau je tuh..takde pon takpe..ikhlas follow..hhehe..

thankz tau..^_^

kAmi dAn mEreKa said...

tahniah! hehe

pasni, mesti femes punya lah, :)

Syuhadah Razali said...

@fazlishukor..cepat2..aku tunggu ko nie...^_^

Syuhadah Razali said...

@MN..haha.ikhls ea?terima kasih syg...

Syuhadah Razali said...

@kami dan mereka..sape yg fames?yg kene review ke yg owner??haha..

kamu pon tgh fames sekrg nie..^_^