Tuesday, April 26, 2011

Segmen Review Dalam Review Kumpulan 5

assalamualaikum....

blurppppppp...*sedawa hot chocolate*..

sambil relaks-relaks nie adah nak review kumpulan adah sendiri..semuanya kumpulan gugurl ok..lagi satu adah memang minat sangat no 5..ong tau no 5 bagi adah..sebab adah lahir bulan 5..kira je la lagi bape hari birthday adah..dah tak reti-reti nak mencari dan memberi apa yang patut??haha

ok..nie segmen dari WACANAKU.. korang kalau nak join dah tutup segmen nie..wait until segmen baru ok..


*klik pada banner bagi mengetahui kumpulan*


kumpulan adah ada 4 orang termasuk adah...jeles oo tengok blog diorang..ye la.blog adah nie simple sangat..header??lagi la tak de..tapi adah nak ubah dan renovate sat lagi..sabar ok..


yang pertama...


*klik pada banner untuk ke umah nana ok..*
putih suci je blog nana nie..simple nice..tak crowded tau korang nak membaca hasil nurkilan nana..tak silap adah dia nie newbie lagi..apa kata kalau kita nie kawan-kawan blogger sama-sama support blogger lain..bukan satu kesalahan pon kan..blog nana nie ringan ok..senang dan laju nak bukak sebab nana tak pasang banyak widget..sama macam adah..^_^..*nak sama jugak..*..nana..sekali adah pandang macam muka musuh adah..dua kali pandang macam muka nana la..^_^

yang kedua..

*klik pada banner untuk ke rumah mira zali ok*
adah tak dapat copy banner sebab tak boleh nak right click la..haha..so..adah print screen je blog dia..cantik kan..elegant gitu..sangat comel tau blog dia..suka je adah tengok..bersesuaian la dengan team gugurl kita nie..^_^..adah suka shoutbox dia..unik lagi menarik tau...karton-karton dia semua comel-comel..confirm nak masuk sini tak lama...sekejap..

yang ketiga..

*klik banner untuk ke rumah syuxer*
adah tak tau nak sebut macam ne SYUXER nie..tapi memang dah jodoh team adah..semua memang simple..senang na carik pape..tak crowded..yang nie adah tak pasti lelaki atau perempuan ownernya..tapi adah rasa perempuan sebab ada warna pink-pink gitu..*kalau salah jangan marah na.bagitau adah ok yang sebenornye ok..*..susun atur widget dalam ni kemas la kan..

ok..yang keempat pastinya adah...korang nak komen apa pulak pasal blog adah??haha..mesti tak ada sebab adah pakai template biasa je..haha..

ok korang..tugas korang pulak..jom ramai-ramai kasi terjah kawan-kawan adah nie ok..

7 comments:

nana riduwan said...

assignment nana pon dah siap..jom..
http://nanacyunkdye.blogspot.com/2011/04/mari-kenal-kenal.html

nana riduwan said...

tak pe adik..slow-slow oke??

jom join GA akak.. :)

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

hai...blogwalking tengok group lain wat review..hehe....

jom kenali saya dan ahli kumpulan 3 kat sini.. :)

http://cikduyung.blogspot.com/2011/04/segmen-susulan-review-sambil-berkenalan.html

Syuxer said...

heheh saya lelaki sebenarnya..:)..blog saya berat gila sebenarnya..huhu..tuh yang ubah sikit sana sini..supaya bagi dia laju loading sikit..hhehe

Syuhadah Razali said...

@kak nana riduwan..terima kasih akak..adah akan join ok..

Syuhadah Razali said...

@cik duyung..adah akan jengah ok..

Syuhadah Razali said...

@syuxer..sory tau..adah ingtkan gugurl..haha