Friday, April 29, 2011

bestnye duduk di teratak PINKY MOMMA ;)

assalamualaikum..

akibat seharian semalam adah tak dapat nak menghupdate..akibat tokey celcom buat kerja dah macam hampeh..semalam bayar tapi line tak ada..hari nie baru ada..kita mulakan buala bicara kita dengan join segmen the hot momma pinky *suka hati mak enon je tukar nickname orang..haha*..

*klik pada banner untuk duduk teratak pinky momma*

kalau sis nie buat segmen..rugi tak join..tak sedap hati oo..sis nie baik gila dengan adah..setiap ruang komen adah mesti ada akak nie komen ok...rasa-rasanya semua yang ada dekat dashboard tu mesti akak terjah kan..kan..kan..

nama pon pinky..blog tak akan nak funky pulak..mesti penuh element pink di segenap sudut blog..memang sweet je dalam blog akak nie..akak..blog akak memang best..kagum adah..memang akak la salah satu mentor..pantang ada entry akak dalam dashboard..adah mesti baca..jujur lagi ikhlas nie adah bagi jawapan..bukan bodek ok..

akak..adah nak jugak masuk senarai bloglist nanti ok.bulan 5 memang bulan adah nak bermanja-manja dengan semua segmen..hahaha..^_^

3 comments:

faraa halim said...

faraa pn join hehe

L.a.n.u.n j.A.L.a.n.a.n said...

terjah dari pinky momma blog..
salam kenai.. follow mellow... ^_^

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

hehehe adik akak sorang ni mmg bersopan santun ;)
akak pun suka lepak sini hehe..
bulan 5 tu pun akak suka ;)

psstt celebrate kt ner nanti?
jgn lupa share2 ye dik..