Wednesday, April 27, 2011

Dunia Nak Kiamat Agaknye..Kurang Ajar Betul

assalamualaikum...

adah naik hantu betul bila baca dari blog sahabat adah nie..
Klik sini ok..

kalau korang la kan.ada facebook buat page pasal nie...apa pendapat korang??hati adah memang panas..dia menghina agama kita..

*klik pada gambar untuk tumbesaran,,*

bila islam dikeji..berbagai2 fanpage ada kat facebook tu..sudahnya kita orang islam diam kan diri..tapi diam diri orang islam bukan sebab suka atau setuju tapi sebab islam tak mengajar kita berdendam..bergaduh apa tah lagi..tapi ini dah melampau kan..

kalau korang nak tau lebih lanjut..Klik SINI



DAH TAK TERKATA ADAH TENGOK..DIA MEMANG KURANG AJAR,,

6 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

heyyyyyy sumpah bangang okeh..
sat nak pi terjah..

kena panah petir baru tau!

Syuhadah Razali said...

jangan kata petir..tsunami sekali..biar hilang terus..sakit hati adah tengok..

faraa halim said...

astagrfirullah, faraa tak taw nk ckp ape, mmg skang melambak fb mcm gini.

♥ eyka elisha ♥ said...

astaghfirullah..skrg mmg byk cgt fb yg cmni.geram je tgk.dugaan btol.. T.T

♥ eyka elisha ♥ said...
This comment has been removed by the author.
♥ eyka elisha ♥ said...
This comment has been removed by the author.