Monday, April 25, 2011

Nombor Bertuah..3D ke 4D nie?

assalamualaikum..

hari nie sangat super duper busy..sebab adah dah cuti seminggu..so..keje adah akan bertimbun untuk tujuh hari jugak la..tapi tak pe..memandangkan mood sangat baik..bos pon sangat la baik je kan..boleh la curi-curi joging tempat korang..follow dan komen mana yang sempat...

pssssst.....adah nak share dengan korang nie..adah nak kasik korang ong di pagi isnin yang blur nie...kasik nombor untuk korang..nak tilik sama-sama???..oit!adah bukan nak kasik korang nombor haram tu..ada untung nak share dengan adah pon adah tak nak tau..HARAM...tak ada KEBERKATAN..^_^..
tapi yang adah nak kongsikan dengan korang ni nombor yang adah suka la..

*klik pada gambar untuk mempercepatkan tumbesaran*

nombor 198 untuk bilangan followers dan 189 post..sangat la adah suka ok nombor-nombor nie..sebab apa??nak tau??betul nie nak tau??

adah lahir 18 05 1991..semua nombor tu ada kat tarikh lahir adah...memang apa-apa pilihan..nombor kat atas selalu berkaitan..budget la tu nak kasik nombor ekor untuk korang tilik...jangan harap..bukan mak nujum pon adah nie..*nampak tak adah bold kan tarikh??dah tak reti2 nak bagi hadiah...haha*



notahati:..korang2 sekalian..nak tak adah review blog korang??kalau nak..tinggalkan link korang kat entri nie ok..nanti adah akan buat review untuk korang..sebab mood kerajinan dah datang nie..terima kasih kepada followers adah semua ok..jasamu sangat ku kenang..^_^

2 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

hehehe 19 may anniversary akak..x reti2 nak bg hadiah ahahaha nak le juga ;p

Syuhadah Razali said...

hahaha...syoknye dpt hadiah..tukar2 la..hahaha