Monday, April 25, 2011

Review : Pinky Momma The Hot Momma

assalamualaikum...

seperti adah katakan pada entry sebelum nie..adah nak buat segmen review..senang je..tak payah follow adah pon tak apa..*kalau nak follow lagi afdal*...tak perlu buat entry..just tinggalkan link korang je kat mana2 entry adah..so..adah nak review blog pink yang chomel sangat nie..suka masuk blog nie..hari-hari ok..owner blog yang tak sombong..tak kedekut masa nak jalan-jalan kat blog adah..tinggalkan komen lagi ok...sayang bangat la dengan ini akak...akak nie tak pernah tak komen mana-mana entry adah..sape cakap sombong..kasik babap kang..^_^

*klik pada banner nie untuk terjah,,*

nurkilan momma hot nie sangat simple..tak pening la korang nak baca..peminat warna pink tegar ok momma nie..nampak macam still anak dara gitu..tapi anak sudah 2 ok..kasik maintain...

so apa lagi..jom kasi terjah ini blog...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



notahati:..kepada yang nak adah review..senang je..tinggalkan link korang kat mana-mana entry ok..^_^

6 comments:

kAmi dAn mEreKa said...

sis pinky sporting tau. suke2, :)

nak jugak, boleh tak? hehe >.<

Syuhadah Razali said...

@kami dan mereka..nak??boleh2..tinggalkan link la syg..senng adah nak jenguk...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

hukhukhuk..kasi muaaahhh skali..
maluuu ;p
nak larik blkg pintu nih..

thanx sayang!

Syuhadah Razali said...

muahh tu adah tngkap simpan ok..hahaha..

lari jgn xlari..
sma2 sis..

MuMMy CHoMell said...

waah bestnye dpt pujian gitu.. nk buat la... hehehe x malu nih!!

Ok2.. skang gak MC join ini blog review.. t puji MC sekali ea.. (^_^)

Syuhadah Razali said...

ok @mummy chomel..akan adah review blog mc ok..kasik puji betul2..^_^