Monday, April 25, 2011

Review : Kami Dan Mereka

assalamualaikum...

satu lagi blog yang adah akan review sebelum menternak lemak sebentar sahaja lagi..bagi yang memang dok diam depan pc apa kata korang jalan-jalan, tambah kenalan dekat blog kawan alam maya adah nie..

sekali baca penulisan lebih kurang macam adah..tapi cantik lagi blog dia..ada header yang orang lain tak buat tapi dia buat..lagi satu..adah suka sangat dengan cursor dia..ikut je mana mouse adah nak pergi..chomel habis..susun atur blog yang sangat simple..tak serabut mata memandang...ok..dari segi header..korang boleh kenal orang tu..sebab dia nie macam friendly la.selalu jugak tinggalkan komen..jalan-jalan kat blog kawan-kawan lain.tak percaya??..apa kata korang terjah je mereka ini...siapakah mereka??pastinya kami dan mereka ...adah tak dapat detect nama owner nie...korang terjah saje ok..tambah kenalan..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
*klik pada banner untuk melawat dan terjah mereka-mereka nie ok..*




notahati:..siapa nak adah review..senang je..cuma tinggalkan link korang dekat mana2 entry adah..akan adah review ok..

3 comments:

kAmi dAn mEreKa said...

thanks adah, =)
adalah nama ktorang,
kat 7Gs 1S tu, hehe

http://kamidanutm.blogspot.com/p/7gs-1s.html

Syuhadah Razali said...

sama2...nanti adah periksa lebih lanjut ok..

kAmi dAn mEreKa said...

orait2, tak de hal lah. =)