Saturday, April 23, 2011

Segmen: BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !

assalamualaikum..

sebelum adah berpoya-poya sebentar lagi..join sekejap segmen abang beng2 bom kita nie..senang je dek non..meh!meh!..

~klik pada banner kalau nak join~

#Siapa yang mempengaruhi anda untuk membuat blog?#
ha..nie memang tak ada siapa pon yang pengaruh..rasa nak buat..sebab nak tau apa itu blog..apa itu dunia blogger..lagi pon nak buat blog bukan susah..tapi nak pasarkan blog yang payah..=_=

#Siapakah sumber inspirasi anda?#
mula-mula adah buat blog adah jalan-jalan carik apa itu blog..sumber inspirasi adah mestila otai-otai blogger nie.nak tau sape??korang kan blogger jugak..mesti tau punya sapa otai tu kan...

tak tau jugak??ok..1st mesti la pak beng ..sebab entry dia ringkas..lagi bergaya setiap penulisan beliau ye..selamba..simple..tak pening pale nak baca..

kedua pulak..kak fatin liyana the hot ...sapa tak kenal fatin liyana nie kan..cantik..pandai..pakej complete ok..blog dia pon simple..banyak ilmu jugak boleh dapat..

macam-macam la..semua yang adah follow adah jadikkan sumber inspirasi adah..pengalaman berbeza semuanya..antaranya...hot pinky momma , pak ujang kentut, dan macam2 lagi la..

ok siap..

dah boleh tarik nafas lega dapat jawab soalan cepuk cemas pok beng...

dah boleh lunch dengan tenang lagi abadi...^_^

15 comments:

Erra Kyra said...

nak join sempat lagi ker??

el-janna said...

huhuk tahniahhhhhhh

AliaJustea said...

weeewwitt.. dtg dri blog Abg ben !

Dayana AZ said...

dayana nk join jugak taw, tapi an, ta ckup syarat dah :'(
huu. xpelah :) btw, blog ni simple sgt and tersusun! tabiikk!

with love,
Dayana AZ
www.herstoriie.com

fuuyooh said...

salam kenal.. n follow.. dtg dari blog abg ben..hehehe
Aku terpaksa

anismelon said...

salam perkenalan dari segmen abg ben..#3 no 13..:)

s.y.A.f.i.r.a a.Z.m.a.L said...

singgah.. congratzz..

sentuhanurani said...

berlari2 sepantas yang boleh untuk sampai ke sini :)

miss'ENH said...

salam perkenalan!!!!
feel free to visit back ya!! :)

teh fatihah said...

salam kenal2 from abe ben segmen! #3 no.3..hehe..mmg simple dan kemas lah!

slamat berblogging :)

aza said...

dtg dari segmen abg ben
:)
salam ukhuwah dari aza

Nurul Alyaa said...

singgah menyinggah di sini.
sedih xdapat join. not feeling well.. huhu..

feel free to visit my blog too.. =)

Cik Cempaka said...

Hai hai..

saya suker..saya terjah

saya dengki..saya tak sempat join..

wahhh, blog Adah terpilih..bestnyerrr...

MissNaL said...

wah tahniah blog pilihan pak beng yee..;p

salam perkenalan..=)

http://ciknalspeaking.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

Syuhadah Razali said...

terima kasih ye kalian..adah akan terjah korang semula...