Wednesday, April 27, 2011

Yes! Tambah Anak Lagi..^_^

assalamualaikum...

selamat petang semua...adah curi masa sebab dah bosan bercinta dengan kertas-kertas dekat office nie..=_='
adah nak kongsi dengan korang pasal anak adah...
bukan anak yang adah lahirkan la..anak akak adah..tambah lagi anak sedara adah yang ke 15..itu belum campur belah ayiep lagi tu..belah ayiep dah 12 + 15 = 27..fuh..ramainye anak sedara...

semalam petang adah balik kerja dapat 1 mesej..
"adah..kak ina tengah operate"
adah tengah penat..memang tidur sekejap la kan kasi hilang penat sebelum masuk kerja lagi..adah terus mesej abang ipar adah..dia terus cakap akak adah selamat dan baby pon selamat..oo..hati nie sangat gumbira tak terkata la kan..happy gila dapat tambah anak sedara...*bila raya memang tak suka sebenornye,,kopak poket cik adah korang..*.. 

dapat mms pic baby..memang geram ok..setakat dapat tengok gambar tak dapat tengok real memang tak puas hati..jadi tengahari tadi adah ajak ayiep pergi tengok akak adah dekat hospital..sampai-sampai bukan adah carik akak adah.tapi carik anak sedara baru adah..peh!putih habis..macam cik adah dia jugak..tang rambut yang halus mulus pon macam cik adah dia jugak..*adah lahir botak ok..*..

memang main je dengan anak sedara..dengar cerita akak bersalin operate sangat la kecut perut ok..
tapi tang mulut muncung tu memang macam bapaknye..haha..kalau adah merajuk macam tu la gayanya..ala-ala comel gitu..^_^

siap dukung lagi new baby nie..lahir 5.29 petang semalam,,berat cuma 2.9kg je..tapi bila mak dia pregnantkan dia nie..perut sangat besar...lahir kecik je..nampak sangat banyak lemak..haha..*gelak besar..nanti turn adah pulak..*..abang ipar adah siap cakap pe..ko gelakkan akak ko kan..nanti sikit masa ko lak dekat sini..=_='

psst...tadi dukung baby amik berkat ok..ayiep malu-malu kucen nak dukung..hahaha..*gelak besar nie..*

6 comments:

faraa halim said...

ya allah
comel nye baby tu,

Sabihah said...

alaaa...cute nye..teringin nak tambah bby lagi...huhuhu

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

mulut muncung? auwwww sexy hikhikhik..

tunggu anak adah pulak nnt hehehe

Syuhadah Razali said...

faraa...comel kan..tengok la cik adah dia..cik adah dia pon dah goram sangt xpuas gomol dia tadi..

Syuhadah Razali said...

kak sabihah
wow..nak tambah anak lagi..tambah jgn xtambah..

Syuhadah Razali said...

sis pinky momma..
seksi kan..tergoda adah..haha
tunggu anak adah ye..doakan la dimurahkan rezeki..^_^