Wednesday, April 27, 2011

First Giveaway Dari Nana

assalamualaikum..

adah nak join dan support kak nana nie..serius jeles..dia nie baru lagi tau..tapi bilangan followers dia cepat betul naik..zaman adah bape bulan lepas..nak naik 10 pon dalam seminggu payah..*tragis sungguh kisah adah..*

tapi tak apa..rezeki masing-masing kan...kak nana nie dah jemput adah untuk join giveaway beliau..bukan susah pon bak kata kak nana..''tak sempat basah ketiak nak join GA nie.''..^_^

*klik pada banner untuk ceburkan diri dalam GA beliau..*

adah amik masa yang terluang nie nak join GA kak nana..dengan harapan adah akan menang la..*sedih oo..banyak GA masuk..sekali pon belum pernh menang..sabo je la..*..

dengan rasminya adah join ini GA..korang semua jom join..just klik pada banner tu ok..

sekian,terima kasih...=_='

3 comments:

Sabihah said...

gd luck..^_^

MiSzy DiaN said...

good luck :)

nana riduwan said...

mekaseh adah sudi join..
sebenarnye akak dah 2 taun dalam dunia belog..cuma akak baru je active seminggu yang lepas.. :)