Wednesday, April 27, 2011

Review : Mummy ChoMell

assalamualaikum...

adah suka review orang sebab seronok tau ajak orang lain singgah blog kengkawan adah nie..*walaupon blog sendiri tak de yang jengah,,haha*..lagi satu..nak buat entry perlukan idea..memang tengah blur la sekarang..sat lagi datang la idea tu kan..kan..kan..

ok..blog pilihan adah kali nie blog Mummy ChoMell.. memang comel tau mummy nie..cun melecun..suka adah tengok muka dia..macam muda lagi je tau..padahal anak 2 ok..hero-hero belaka..blog mumy nie kalau tengok pada link dia..macam ganas je..korang tak caya??nie la link mummy chomel nie..http://mumlittlemonster.blogspot.com/ ..apa tak garang ke tu..monster??haha...
jom terjah blog mummy chomel nie..memang ceria lagi sejuk mata memandang..isi entry dia adah suka sangat ok..kemas je susunan widget mummy chomel nie...

pssst...tengok header dia..wah..kapan adah mau begini ya..suka sangat pada header mummy chumell nie..

*klik pada banner untuk ke teratak mummy chumell*

see..see...ceria kan..rasa-rasa nak hilangkan pening-pening lalat..nak menyejukkan mata..pergi je kat blog mummy chumel nie..adah suka font yang mummy chumell guna..memikat hati..

ok..cerita panjang pon tarak guna..jom sama-sama terjah mummy chumell..peramah orangnya..^_^


notahati:..siapa lagi nak adah review blog mereka?sila tinggalkan link..^_^

2 comments:

MiSzy DiaN said...

nak kena review juga~ :p

MuMMy CHoMell said...

alalalah sweeeeetnye adah nih.. terharu rase.. jgn r up tggi sgt nnt MC perasan taw.. hehehe

MC doakan Adah pun akan g lg jauh dlm dunia blog nih.. kite sama2 meriahkan dunia blog ni ea.. pieceee \m/(>_<)\m/