Wednesday, May 11, 2011

1818...kalau 4D boleh menang oo..

assalamualaikum...

cantikkan no tu??adah suka sangat dengan no 18..menarik perhatian..jatuh cintan la sama itu nombor..sebab..tarikh lahir adah starting no 18..berapa hari je lagi..dah tak reti-reti ke kalian..ahaha..ayiep boleh pulak dapat no 17 kalau main bola..sikit je lagi 18..

agak-agak la kan..followers adah nak dapat no cantik tu ambil masa berapa lama??adah rasa berabad la jugak..haha..kena up lagi blog adah..kasik wangi-wangi..baru ramai nak datang kan..kan..

tapi mama kembar 3 nie..dapat no adah suka nie..tadi jalan dekat blog mama nie..tengok jumlah followers dia 1818...cantik sangat ok...tak caya??

see..see..kan adah dah cakap..adah terus crop pic nie ok.jadik bahan bukti..

lagi pon blog mama kembar 3 nie memang best tau penulisan dia..pengalaman melahir dan menjaga baby 3 orang sekali...wow..adah nak anak kembar tapi kuat ke tak mental nie..haha..*harap-harap rezeki kembar la kan...*~berangan~

korang jom singgah dekat blog mama kembar 3 ..banyak kisah mama nie jaga dan besarkan anak-anak beliau..kira korang yang bakal berkahwin dan bakal dapat baby tu boleh tambah ilmu sikit kan..sharing is caring kan..kan..




pssst.....orang cakap..kalau salah sorang dari kita dan pasangan ada yang kembar..kemungkinan untuk dapat kembar ada kan..kan..

10 comments:

kAmi dAn mEreKa said...

selalunya macam tu lah, adah ada harapan dapat anak kembar ea nanti? hihi ;)

Mama Kembar 3 said...

Salam Adah. Mmg cantik no tu kan? hehe

Thanks so much sbb sudi tulis ttg blog mama gak :-)

btw, no fevret mama ialah....3! tau laa kenapa kan? hehehe

Syuhadah Razali said...

adah tau..sebab anak mama 3 kan sekali keluar...huhu...bestnya...sama2...

Dayana Nasir said...

bila lah nak dapat no followers macam tu -__-"

THE LEKAT LEKIT STORY said...

cantik memang cantik no 4D tau.. haram. takpe la dik.. usaha tangga kejayaan..

PinKy MoMMa said...

caiyok adah..adah pun boleh hehehe..
ayah akak kembar hukhukhuk..
belah mak pun sepupu kami kembar..
nak anak kembarrrrrrrr

Syuhadah Razali said...

kak lekat lekit...adah xmen no 4d..haha..haram..

sis pinky...family tunang ada kembar..nak kembar jugak!haha

Bro Framestone said...

jenuh nak kejar follower banyak tue

fRaMe+LenSeS said...

wahhh tahniah..

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

adah syg nape x hapdet blog ni?
adik sihat tak?