Friday, May 27, 2011

888 dah Followers Beliau..

assalamualaikum....

entry lagi..haha..sebab nak habiskan masa adah kat office nie..kan adah pekerja bertauliah..harus la kerja adah siapkan awal-awal supaya adah dapat bercintan dengan rumah kedua adah nie..*sebelum jadi rumah ke-3 pulak..haha*..

adah tujukan entry nie khas untuk orang a.k.a kawan alam maya adah *adah anggap semua kat alam maya nie friends adah tau..sweet tak??haha..*..sebab kalau bukan beliau,blog adah nie tak ada seri langsung...sebab nya ialah..beliau bagi adah HEADER FREE..korang hado??haha...tadi saje jalan-jalan dekat rumah beliau..tengok followers dia..888..fuh!!i LIKE..

nak tau siapa??setakat adah bagitau korang tapi korang tak pergi terjah blog owner nie pon tak guna jugakan..jom klik pada banner cun melecun nie..


paling adah suka warna header terbaru Kei nie biru ok...kegemaran tu..jatuh cinta adah..^_^..jumlah followers blog nie la yang 888 tu..adah punya baru berapa..semput nak kejar..kita marathon slow punya..tapi adah bersyukur tau...

kemas sangat blog Kei nie..adah memang tak akan missed nak menerjah blog nie..sebab tu cara terima kasih adah pada Kei..lain orang lain caranya kan..nie la bukti followers beliau dah mencecah 888..no adah suka lak tu...haha..


see...cantik bukan...

nak berlari la macam Kei...semangat-semangat...please come to me...haha..


6 comments:

Belog MTT said...

wahh syoknya di review.. MTT pon baru dapat 888 hari tu.. :D

Syuhadah Razali said...

nanti adah review sis ok...sis dah pergi lagi jauh dari adah..nyaya nak kejar..haha

Kei Seichi said...

waaa..terharunye...
ade jugak orang review blog buruk saya tu..
thanks..^_^

Syuhadah Razali said...

hihi..jgn kata buruk la..nak nangis dengar...

... said...

as salam..
hehe..tahniah!!


▂ ▃ ▅ ▆ 100%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

berusaha ;)

cuma nak tanya..

apa mood syuhadah hari ni? sebab? meowww~

terima kasih. update2 selalu ;)

Mira Zali said...

wah.. cntik sgt !! like num 8.. ^_^