Wednesday, May 04, 2011

BEN ASHAARI , AKU JAWAB SOALAN ROZUAN ISMAIL

assalamualaikum...

dipetang hari nie memang syok layan segmen abang beng..alang-alang bos outstation..adah gunakan masa nie dengan sebaik-baiknya..hahaha..adah pilih nak jawab soalan dari ROZUAN ISMAIL .. memang syok la jawab soalan dari beliau..


soalan pertama beliau adalah...


Pertama,high heels.mungkin remeh tapi aku tak faham.
ye lah,for sure la aku tak pernah pakai high heels.
sekadar nak tahu,selesa ke pakai high heels?
aku tengok nak jalan pon susah,
tambah pulak nak jalan kat tempat yang berbukit
kan tercabut tapak tu buat malu je.
aku tak faham makin tinggi heels tuh,makin bangga dan feymes.
kalau aku la kan,pakai je kasut biasa,byk kot kasut pompuan tinggi.

jawapan penyayang dari adah..
cik rozuan..kalau perempuan suka dengan high heel..lelaki pulak suka sangat dengan kasut ntah macam gaya..ada roda belakang *macam apek*..high heel kan membezakan kasut lelaki dan perempuan..itu namanya fesyen..adah pakai tumit tinggi pon ikut masa..kalau dah tau kawasan hujan lepastu lecak..tanah tinggi..tak pakai pon kasut high heel...lebih tinggi lebih bergaya..keyakinan pon tinggi jugak..hahaha..lagi satu sepasang kasut lelaki boleh beli 2 pasang kasut high heels tau..jimat lagi..kasut biasa pon pakai jugak bila nak bersantai..perempuan boleh pakai kasut macam lelaki..boleh pakai high heel, boleh pakai selipar.tapi lelaki semua boleh pakai kecuali high heel..itulah kelebihan wanita..hahaha

soalan kedua..
Kedua,kenapa pompuan selalu rasa diri diorang gemuk
sumpah!kawan-kawan pompuan aku dok selalu cakap.
aku ni gemuklah,kena diet,kena control makan
aku tak faham,celah mana yang gemuknya
aku tengok badan ok je cantik
terlampau takut berisi,padahal hakikatnya badan ok sahaja
kenapa ye?takut BF lari ke?
x de lah,kalau BF dah sayang,tak kan lari punya.

jawapan penuh kasih sayang dari adah..

perempuan nie ada part2 dia yang rasa mereka gemuk dari biasa..sifat perempuan nie kuat cemburu bila tengok orang sekeliling lagi cun melecun dari diri sendiri..diet dan control makan sangat menguntungkan pakwe serta teman lelaki yang lain ye untuk pengetahuan kalian bernama lelaki..sebab perempuan yang nak diet dan nak kurus kalau korang ajak kuar dan makan..diorang nie tak de maknanya nak makan fast food la apa la..kang ada mintak buah je..buah sepotong baru bape ringgit nak dibandingkan dengan KFC ke McD..diorang lebih gemar berjalan mengukur mall untuk excercise yang tak membosankan..korang pon dapat bersenam jugak..hahaha

3 comments:

Rozuan Ismail said...

TQ SYUHADAH SEBAB JAWAB PERSOALAN SAYA..

BARU SAYA DAPAT JAWAPAN DARI 3 PERSOALAN YANG SAYA TANYA.

Lulu caldina said...

hoho...selamat pagi..

Syuhadah Razali said...

rozuan...sama2..itu je yg terlintas nk blas


@lulu caldina...wah!!sis lulu terjah jugak blog adah..^_^