Wednesday, May 04, 2011

BEN ASHAARI LELAKI vs PEREMPUAN

assalamualaikum..

pok beng buat segmen lagi..tapi tamat 12.30 pagi...maknanya malam nanti la kan..baik adah join sekarang..sebab kalau malam nak buat mau bergaduh dengan ditaktor budget hebat kat tempat adah buat kerja part time..gggrrrr...

*klik pada banner nak join ini segmen ok*

segmen paling adah suka..bukan sebab nak bergaduh ke apa ke kan tapi nie la perbezaan antara lelaki dan perempuan..rugi korang tak join..

Jika anda perempuan , sila tuliskan persoalan yang sering bermain dalam kepala anda mengenai lelaki.
seperti yang semua tahu..jantina adah adalah seorang perempuan...=_=
1-lelaki dan ego memang sebati dalam diri


2-apa sedapnya rokok pada lelaki


3-lelaki *mat rempit terutamanya* bawak kenderaan atau motor laju-laju tak takut mati katak ke wei?


4-lelaki pantang nampak perempuan *gatal ke miang ek??*


5-lelaki nie kalau dah garang,garang sangat..kalau romantik,romantik sangat


6-abah adah cakap..lelaki tak normal kalau tak berniat nak kahwin 4..=_=


ok..tu je kot setakat nie..^_^



6 comments:

Belog MTT said...

MTT singgah dari blog Incik Ben..jempot singgah.. :)

http://lailyqaisyirah.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

rokok itu ada gaya mutu keunggulan hehehe ;p

Cik Anita said...

singgah dari belog Ben

husairi zulkifli said...

rokok sedap ke??xsedap la...-singgah

Dekcik said...

hehe..x normal kew...klu laki x nak kwin..

en solo said...

sy tak merokok dan sy tak suka orang yg merokok... tak taula kenapa dorang ni suka merokok...



http://solomolo.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-aku-jawab-soalan-cik-efa.html