Friday, May 06, 2011

*contest* Inner itu saya PUNYA

assalamualaikum..

kaum-kaum hawa yang gemar memakai inner dan shawl meh-meh cek ajak korang join ini segmen..sebelum 7hb mei 2011 tau sayang-sayang sekalian kena join..sebab sebelum 11hb tuan penganjur dah nak postkan hadiah nie semua...

senang je nak join contest nie..hadiah dia pon menarik minat adah..




itu semua antara hadiah yang bakal kita-kita semua terima kalau menang la..kalau tak..gigit jari je la korang..

kenapa patut adah menang??


wah..soalan cepuk emas nie..adah memang suka koleksi inner macam nie..lagi-lagi kalau ada awning..adah biasa pakai inner neck..sebab muka adah yang tembam lagi comel nie akan menampakkan seperti kuih pau kalau pakai inner yang terus lekap dekat dahi..so..cara adah yang tamak haloba nie..adah akan pakai inner neck..pastu tambah inner macam kat atas beberapa helai la..macam belang-belang..paham?itu adah nak tambah koleksi inner adah..lagi banyak lagi bagus...hahaha


yang pastinya berinner purple dan shawl hitam adah..yang sebelah tu mestila my incik tunang..^_^..kalau pakai macam nie..adah koyakkan sikit inner dekat belakang..kasik muncung tirus didepan..haha

ok..done..

adah tak nak tag 2 orang..kesian kawan adah yang lain..
adah tag semua yang membaca entry adah kali nie ok...

selamat berjaya..

korang yang berminat...jom KLIK Mrs. VIP


*harap-harap bulan nie beri seribu makna dapat menang contest nie..*~muahaha...muka tembok~

3 comments:

muhamad hanif said...

waahh ! byk nya dia join contest ;)

My MiRa said...

wah nak satu!!nak satu!!hehehehe

Anis Adila Aris said...

good luck tau :D

jalan-jalan sambil follow :D