Thursday, May 05, 2011

"Free Header by Kei Seichi"

assalamualaikum..


adah nak join segmen nie...memang senang..hadiah dia pon sangat berpatutan..suka adah..lagi la adah punya blog yang sentiasa mengutamakan simple mimple nie kan..nak jugak rasa header free dari Kei Seichi..mesti sentuhan dia sekreatif orangnya...



*klik pada banner nak ke blogger pemurah nie..*

antara butir-butir yang beliau kehendaki adalah..

1-Size header
bab-bab saiz nie terpulang la pada tuan pelakunya..sebab adah jenis tak kisah..*kira baik tau tak demand*..

2-Background color
rasa-rasa macam nak transparent la...mesti cantikkan..

3-Ayat yang nak diletak
LovelY DiarY, syuhadah razali, http://syuhadahrazali.blogspot.com
Tiada Hadiah Yang Lebih Berharga Daripada Nasihat Yang Baik
*pilih je la mana-mana..adah ok je..haha..*

4-Font
adah suka font yang chomel2 je..feminin beb..haha..macam verdana ke..comic sans ms..ha..macam tu la contoh2 font adah suka..

5-Gambar
ok..adah pening pikirkan gambar apa..kei boleh pilih la mana-mana antara pic nie ok..



6-Contact
senang je cik kei seichi..kan kita selalu contact kat fb..*selalu ke??ntah-ntah tak perasan..huhuhu*

kata-kata lain...cayok-cayok cik KEI SEICHI mesti banyak tempahan kan..kan..adah sabar menunggu..chewah!!!

2 comments:

Cik Cempaka said...

gambar ke 3 tu dah nampak seri pengantinnyer =)

Syuhadah Razali said...

cik cempaka..buat malu adah je..hahaha