Wednesday, July 13, 2011

Apabila tiada kepercayaan antara kita...baik curang sahaja..

assalamualaikum...

hai..nak luahkan pon payah kan...tapi betul la orang cakap..kalau tak ada kepercayaan dan persefahaman lagi..baik pilih jalan lain kan...jodohku dengan mu tidak seperti ku jangkakan...walaupon sedih..tetap adah dengan keputusan adah..


buat suspen je..tak akan la adah nak tinggalkan tunang a.k.a bakal somi ku tu..haha..nie semua gara-gara line celcom adah semakin lembap macam siput vavi je tau..adah nak online tergendala..nak update blog lagi la kan..sudahnya semua segmen adah nak join dah luput tarikh..huhuhuhu..kurang asam..dah pikir masak-masak dan hasil perbincangan dengan abah adah..adah decide nak potong celcom broadband dan nak try maxis broadband lak...


korang yang tau mana paling best dan paling baik line dia kongsi dengan adah please.....adah memang nak sangat tau nie...



notahati:...sebok mengingat kawan dan sahabat yang akan diundang...^_^

8 comments:

Finaz Jaafar said...

sbnrnye celcom ngn maxis sama dengan je lembab dia..kelajuannye ikut kawasan bnrnye

sAmPaH said...

btui ckp finaz..batter guna unifi or streamx ler..hehheh

belogkiter said...

unifi and streamyx only...
yang lain lain... hampeh...

KAMIHIDUP said...

pakai P1 je adah. :)

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

yela skg berukben celcom lembab nak curang gak lah..

mizzkechique said...

tgk kawasan..klu coverage kt sana more to maxis, mmg maxis laju.. kalau celcom, celcom la..

aisya zaida said...

line broadband maxis terbaik.. dulu ida pakai celcom jgk. lambat mcm aper ntah. pastu skrg tukar pkai maxis.. so far so good.. sangat2 puas hati dgn maxis.. even lambat bayar pun, line steady je..

Anonymous said...

Hellο there, just becamе alert tο уour blog through
Google, аnd found thаt it iѕ really informatіve.
I am gonna watch out fоr brussels. I will be grаteful іf you continue
this in future. A lot of people wіll be benefited fгοm
youг writing. Cheeгs!

Look at my web blog: make money online