Friday, July 15, 2011

Kad Dah Siap...Tunggu Masa Nak Edar..^_^

assalamualaikum....


weee....adah dengan bangga dan riak lagi takburnya...*peh!!ayat makan dalam*...ingin berkongsi dengan kalian semua bahawasanya KAD JEMPUTAN adah dah siap...~pffffffft...jakun wei~..

sebenarnya nak kongsi dengan korang dari minggu lepas..tapi line broadband adah yang seakan manja dan romantik tak izinkan langsung adah nak update,,

isnin hari tu adah balik rumah je kad dah ada dalam bilik..gila kentang cepat sampai..mak abah adah yang pergi amikkan...sebelum kad tu siap..memang adah semak satu2 ayat dia..ayiep benda kecik pon dia ubah tau..padahal kad adah tu..dah pakar bm sangat..kasi la kat dia..memang totally ayat banyak ayiep ubahkan ikut perbendaharaan kata yang sangat tepat..tau je la kalau cina yang buat..ayat melayu dan doa nie main taip je kan..so...sekarang adah dah mula menulis nama undangan pada kad..tunggu masa je adah nak edarkan..


rasa-rasa korang nak tak meriahkan majlis adah lagi??^_^..sangat la berbesar hati dapat jumpa face to face dengan korang...

gambar kad adah tak dapat nak snap..tunggu ok di next entry,,,haha..

6 comments:

pwincess Lov3y dOv3y said...

wah daa nk kawin ker??semmoge berbahagia..:)

KAMIHIDUP said...

adah, nak kad satu boleh? heee. :)

siti kektus said...

meh kasi kite satu. :)

mizzkechique said...

bg akak satu..

errr, bila mjlisnya??

zuwaidah said...

nanti jgn lupa paste kat sini yeeee

syieraizie said...

dahhh....mu x jmpot ku...ku majok ngn mu seharii....hehehehee....