Saturday, July 02, 2011

SEGMEN : Jom Follow Dan Komen

assalamualaikum,,,

seperti biasa..sebelum adah ada idea nak buat  entry...kita mulakan dengan menerjunkan diri dengan segmen ini...menarik bukan...

*klik pada banner bagi terjerumuskan diri korang dengan segmen menarik nie..*

tujuan adah join segmen nie buat suka-suka sebab adah memang tak ada idea nak buat entry..dan segmen nie not bad bukan..haha..korang mesti nak join...kalau dah tahap sifu memang tak payah report-report..hahaha..

jumlah followers adah sekarang 335 orang sahaja...lebih dari adah harapkan...*lebih lagi pon terima jugak..haha*...

jom join..adah dah siap!


13 comments:

tia @ Ini Kisah Tia said...

terima kasih join segmen Tia ye adah :)
Tia dah lama pun follow blog ni ..

Syuhadah Razali said...

sama2...touchingnye adah..

SweetLikeWhat said...

folo sini..dtg dari blog tia :D

Syuhadah Razali said...

terima kasih...

Rohaizam Rosli said...

Da follow n join segmen follow n komen…
http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/segmen-follow-dan-komen.html

Munna said...

dah follow....^^

http://gadiskutersayang.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-follow-dan-komen.html

Shuk_ArChie said...

Selamat berkenalan.. keep in touch ye ;).. bukan touch n go... huahahaha.
Klik Sini untuk melawat blog Shuk

NuSaNa NoSa 91 said...

keen pon join segmen ni tau adah.. keen dh follow adah.. slmt berkenalan ye~ hopefully pasni kita makin rapat.. ^_^

hanyzham hadny said...

salam kenalan dari nyzham...
dah follow blog ni dah..

anakmuda said...

singgah kat sini :))
hye,.. ape kabo ??

~~Ticer Wann~~ said...

dari segmen Tia jugak..follow u dear

iyan shazlind said...

datang dari segmen tia ni, follow awak, semoga awak bahagia2 sentiasa ye :)

IntaNBerliaN said...

terjah & follow