Monday, July 25, 2011

Yes!Anda LULUS..dah boleh dah..^_^

assalamualaikum..

selamat pagi..dan monday blues a.k.a monday blur..^_^


berbalik pada tajuk entry adah yang agak gedik lagi menggatal..~pfffffffttttttt.pengakuan berani mati..~
kan pada entry INI *klik la..dah bagi link tu..haha*..

so..keputusannya..adah dan ayiep LULUS...dah boleh p akad nikah je nie..haha..gelojoh sungguh...

tapi memang nebes la wei nak interview..dengan berbaju kurung..laki pulak kena smart berbaju kemeja..*ayiep dah macam pengawas sekolah p tetap memikat kalbu*..kena interview dengan perempuan..korang tau je la kan..perempuan nie straight sikit..kalau lelaki nie jenis releks tak ada la takut sangat.soal pon sambil buat lawak..kira friendly la kan..

adah dapat tukang interviewnya perempuan..garang tak la..masam je mukanya..takut adah..ayiep dah gugup jugak..adah nie jantung laju je kan..p alhamdulillah la dah lulus dan settle semuanya..tinggal nak nikah je nanti..hehehe..

tapi lepas interview tu ayiep kena bayar RM17 sebab daftar nikah dekat kluang..kalau nikah tempat lain RM5  je..tak paham la adah..bayar je la kan..haha..




notahati:..dulu tengok bilangan hari bila orang tanya tak de rasa pape ke nak kahwin adah leh cakap biasa je..tapi tengok tinggal lagi sebulan je adah akan jawab..berdebar dan takut..huhu..

3 comments:

mizzkechique said...

tahniah!!! dh boleh kawen dh ni..hahaha...

DoodleLicious said...

wahhh eksaited dia ekk

dia tanya soklan apa masa interview tu adah? seram sejuk ja baca

zuwaidah said...

lulus interview....nanti dapat sijil nikah baru lulus 100%