Friday, August 26, 2011

Rezeki Bakal Pengantin Baru

assalamualaikum...

selamat pagi..mulakan pagi dengan senyuman tak sabar nak menyambut raya..haha...yes!esok dah last kerja..lepastu akan berjumpa kembali pada 7 atau 8 september...lama kan cuti?biasala..itula kelebihan buat majlis kahwin bulan raya nie..cuti lipat kali ganda..bergaji lagi..sila jeles ye..haha..^_^


kalau dah nak buat benda baik macam dirikan masjid..memang banyak dugaan dan fulus yang terbang tinggi kan..tapi hikmah semua tu semua nya macam dipermudahkan..dimurahkan rezeki ALHAMDULILLAH...
semalam ayiep dapat call dari G DEX *kurier la*..sebab dapat parcel dari MAXIS..ayiep yang dapat adah yang excited lebih...ye la..ayiep bukan selalu sangat online kalau tak tunang merangkap bakal isteri beliau yang mengkayakan maxis dan celcom..haha

dapat percubaan percuma selama 10 hari..kalau berkenan bayar rm 100 dan bulan-bulan selama 6 bulan pertama dapat potongan sebanyak rm10-15..kalau tak berkenan dengan keadaan kelajuan broadband nie..boleh pulangkan..haha..jimat jugak..dah nak pindah rumah tak akan nak bawak broadband adik la kan..jadi hantu la dia dekat rumah..bagus sungguh...

so..sekarang tengah mencuba..not bad laju la kan..MAXIS bodek ke apa nie??haha...

ada sesapa lagi nak bagi benda free??haha



notahati:...kalau nak buat request hadiah boleh?hahahaha

2 comments:

mizzkechique said...

dik..akak xsure dpt dtg tau sbb tiket akak hr ahad tu.. klu xdpt, akak pos adiah je la.. =)

Syuhadah Razali said...

mm..sedihnya xdpt face 2face..xpe akak..adah pham..trima kasih..^_^