Thursday, September 08, 2011

Kahwin Raya...weee~~~~

assalamualaikum...

selamat hari raya..tak terlambat adah nak ucapkan pada sekalian alam..haha
rasanya macam lama je kan adah tak mengisi kekosongan umah kedua adah nie...
jadi hari nie adah dah start masuk kerja dan ada masa untuk bercerita dan berkongsi sama kalian la kan...

hari sabtu lepas adah telah selamat diijabkabulkan dengan lelaki yang adah sayangi...AHMAD ZARIF SAKRI..mai sini adah kongsikan dengan korang moment terindah hidup adah ye..

muka gedik lepas siap makeup...nak hilangkan nebes di hati please tunjuk peace!!hahahaha

ingat nak kahwin nie senang ke..nak jugak ada persetujuan tau..tu belom lagi dengar tok kadi kitorang bercakap..haha..

bila ayiep pegang je tangan tok kadi..hati adah bedar-debar..sebab tau sekejap lagi lucutla bebanan tanggungjawab abah kepada adah dan serahkan kepada ayiep suami adah sekarang..serius sedih,sebak jugak rasa...

posisi agak bengkok sebab tok kadi tu berbual sambal la pulak..penat control ayu kat atas tu..nie pelamin mini untuk nikah adah...


bersyukur segalanya berjalan dengan lancar...dengan sekali lafaz je adah dah jadi milik dan isteri kepada AHMAD ZARIF...dengan itu tergalas 1 tanggungjawab besar dalam hidup adah..


sampai sini dulu la adah bercerita ye..sebab line begitu hampeh nak upload pic banyak-banyak lagi pon payah...huhu....




notahati:..bersyukur diberi orang sekeliling yang begitu kaya dengan kasih sayang...














6 comments:

Qaseh Qistina said...

wah..beshnya..selamat pengantin baru..moga bahagia hingga akhir hayat =)

Miss Nadya said...

selamat pengantin baru..wah...kahwin muda..sonoknya..:)

mizzkechique said...

suke la tu.. hehe

Ecah Ecot said...

alhamdulillah..selamat pengantin baru ye....cantik la..siap ade pelamin mcm retiss..hehe

aisya zaida said...

tahniah adah. selamat pengantin baru.

Dayana Nasir said...

selamat pengantin baru adah!!! wahhh..best la. dah jadi isteri orang :) congratzzz again..