Friday, October 07, 2011

Dessert MCD yang MENYELERAKAN..!

assalamualaikum...

dah nak pukul 11 dah..dah nak sampai waktu balik dan juga waktu lunch kan..cepat la masa lalu..adah nak balik cepat nie...huhu...

hari tu adah jalan-jalan dengan en.suami..adah nak sangat pergi MCD..tak tau la kenapa..kata mengidam belum lagi...sekali masuk memang adah akan pilih MCFlurry.sekali terpandang menu terbaru..MCFlurry MILO...jadi wajib la untuk kita mencubanya bukan..

nak order 2 tapi dapat nya 1 je..sebab mesin dia buat hal time-time adah memang nak makan banyak-banyak..memang sedap ok..korang try la perisa baru nie...rugi-rugi...sebab setiap sudu mesti ada rangup milonye...serius sedap...^_^



so apa lagi...ramai-ramai serbu MCD k...haha...

balik nanti nak singgah MCD nak beli bubur ayam dia..sekali dengan MCFlurry nie....yummy!....

3 comments:

Pendamba Mawar said...

milo kureng la...xmakn milo..hehe.. oreo la best'


jom komen entri sy juga..;)

mizzkechique said...

nk mntak adah lanje akak eskem ni buley??

Syuhadah Razali said...

wow akak...jom la datang kluang..teringin nak jumpa akak kecik nie...