Wednesday, November 16, 2011

# day 5 - status adah dan relationship adah

assalamualaikum....

rasa macam lama nye tak berupdate blog...memang pon kan..semuanya sebab adah tetiba jadi sangat pemalas nak bukak lappy lama-lama..nak adap lagi...nak tau sebab apa?haha..nanti akan adah jelaskan ye cik kiah...sabar.............


kita teruskan cabaran untuk hari yang ke-5...macam dah nak sebulan je..tapi still tak siap lagi..bila ada masa je ok adah akan buat..dah bagitau awal-awal pon kan...

ok..seperti yang sedia maklum...adah punya status telah berubah dari seorang anak dara kepada seorang isteri muda...wah!klassssssss ayat adah..isteri muda...muda la wei..20 tahun dah kahwin..haha..sila jeles ye bagi yang seusia mak ayah tak bagi kahwin lagi tu..haha

adah muka malu-malu...asal lak muka laki adah nie macam tak de perasaan ek?haha..baru ku perasan..tak pela...pilihan hati ku jua...hahaha

relationship adah sekarang telah berkahwin dengan AHMAD ZARIF BIN SAKRI pada 03 september 2011 bersamaan 5 syawal...tepat tak?haha...







notahati:...orang cakap kalau makan gula hack bila mengandung baby lahir nanti hitam..betul ke?

2 comments:

aDisH.sHidA said...

cantik nyer adaaaaaaaaah....tahniah..semoga bahagia hingga akhir hayat

Qaseh ElyaNas said...

mn ada itam... ms pregnant kan Elaine aritu.. mmg byk mkn gula hacks sbb batuk ^^