Thursday, November 24, 2011

Mengidamkan Laksa Penang...phew~

assalamualaikum....


lama nya tak menghupdate blog nie..sebab adah rasa sangat malas dan kekeringan idea nak update..haha..tak tau la kenapa...pembawakan mungkin..

semalam adah buat kat status pasal ngidam nak makan laksa....serius..tekak nie rasa kemasaman laksa tu...kuah dia..hirisan bawang..perahan limau..phew....tak boleh tahan la kalau macam nie kan...dan sorang akak blogger yang sangat cute je mukanya bagitau adah cara nak buat laksa....akak..adah terliur dan telan banyak air liur ok tengok pic akak nie...



korang jom tengok resipi laksa dari akak shida kita nie..memang macam senang je kan..tapi adah memang tak  sangat masuk dapur sekarang..kureng suka bau-bau dapur..hahaha..alasan ke sengaja pon adah tak tahu la ye..



semalam adah pergi la pasar..ingat ada laksanya...en.suami dengan adah pusing satu pasar tu..memang tak ada..rasa nak menangis je sebab tak dapat makan laksa tu...huhuhu...kena tunggu sabtu nie la baru ada dekat pasar..nak buat memang adah tak ada masa.adah nak bukak plastik..masukkan dalam pinggan terus masuk mulut...haha...gagahkan jugak petang nie nak cari..tak kira mesti adah dapatkan jugak...

5 comments:

azam said...

hehehe...buat sendirilah...puas hati makan...hehehe

Syuhadah Razali said...

huhu...nak masak xlarat la abang azam oi..haha

aDisH.sHidA said...

alololo kalau dekat boleh la akak buatkan utk adah....kecian nyer

Syuhadah Razali said...

2 la kak...jauh kan..huhu..hari nie misi nak cari jugak..

Syuhadah Razali said...

2 la kak...jauh kan..huhu..hari nie misi nak cari jugak..