Friday, December 16, 2011

Rezeki Tahun Baru...

assalamualaikum...

selamat bertemu kembali..*eceh..macam la ada orang nak tunggu-tunggu entry adah ye dok*...
sorry ye kawan alam maya sekalian alam..
adah memang jarang update blog sekarang sebab keadaan badan yang kurang mengizinkan..
sebab apa?nie nak habak la nie....


ye!adah akan jadi mama tak lama lagi...
sekarang usia kandungan dah 3 bulan baru adah berani dah habak kat korang..
kalau masih baru tak berani la adah nak bagitau..takut jugak kan..
harap tak jadi pape la kan..

adah jadi malas pulak sejak dua menjak nie..
penat yang tahap maksimum la..
masa mula-mula bau dapur pon tak boleh..
masak je adah boleh..tang kemas serahkan encik suami..kesian dia..hahaha

sekarang dah ok sikit...
tapi adah tak pernah muntah..rasa je ada..bila lari pergi bilik air..tak ada lak muntah keluar..
lain orang lain cara kan...^_^

kepada yang sentiasa doakan adah tu..terima kasih ye..
doa kalian termakbul..amin...





notahati:..sejak selera ada...mengidam macam-macam..nak tau antara ngidam nye...next entry ok..

1 comment:

Mama Likha said...

eh??? gudnews? nk terima org baru? alhamdulillah.. thniah yer.. bru 3 bulan yer.. ni baby 2012 lah eh... jaga diri baik2 yer... jgn lupa ambil vitamin dan asid folic :)