Thursday, December 22, 2011

Tak Sedar Diri Lagi tu..^_^

assalamualaikum...

selamat petang semua...
meh sini adah nak cerita satu benda wat tatapan korang dan untuk peringatan diri sendiri jugak..=_=

macam perempuan lain..adah paling suka dengan dua benda..
1 kasut dan 1 lagi ofkos handbag..
nie kalau jalan-jalan mesti nak singgah kedai..
tengok pon jadi la walaupon memang gaji sesak nafas waktu tu..hahaha


                      kasut nie paling adah gila sekali..sebab stabil dan selesa nak buat berjalan..

sekarang lepas kahwin memang adah jarang sangat keluar..
kerja terus balik rumah..
memang tak ada masa..
so google je la adah buat cuci mata..asal dapat tengok kasut dan handbag ok la kan..



            selipar macam nie la adah pakai samapi terpelecok..huhu..sakit tu..

tadi tengahari adah pergi lunch dengan en.suami..
baru jalan bape langkah kaki adah terpelecok..
en.suami nampak terus cakap..''ha..pakai lagi selipar tu..lepas nie 10 inci abang belikan.."..
hampeh punya laki..
tapi memang salah adah pon..mak pon dah pesan..suruh tukar selipar..
cari yang flat terus..takut terjatuh ke pe kan..

dah la kasut hantaran adah sempat pakai bape kali je..
lepas kes jatuh tangga doktor suruh rehat dari pakai high heel dan wedges..
cari kasut yang flat sebab tulang belakang adah baru lepas terhentak kat tangga..
en.suami dah simpan elok-elok kasutnya..kat mana pon adah tak tahu..

sekarang adah tengah usha nak cari sandal lak..
biar la pakai yang flat asal nampak bergaya ye dak..hahahaha..
korang bagi la idea sandal apa yang tahan lasak sikit dan sesuai dengan semua keadaan..

notahati:...sadis nie sampai sekarang buah delima tak dapat lagi..satu kluang adah dah cari..=_='

1 comment:

mizzkechique said...

adah, jgn mengada nk pakai kasut tinggi.. dh la ngah peknen.. jatuh ke apa, ssh nt.. haishh la dak ni..