Saturday, January 07, 2012

Akhirnya..PROSPERITY BURGER jatuh jua ke tekakku!..haha

assalamualaikum semua...

hari minggu pertama pada tahun baru ye dak...
macam cepat je kan masa berlalu...
belum sempat adah update pasal azam tahun baru..
tapi tak pe...selagi belum habis bulan 1...
selagi tu masih kesempatan..

bukan itu yang nak dicerita..tapi kisah perutku malam tadi..hahaha..*gelak besau nie..*
setelah berhempas pulas beli barang dapur dekat ECONSAVE..memang sesak kalau malam-malam..
terus adah ajak en.suami kenyangkan perut adah..
sebab adah nie kalau lapar..
kaki gigil..nak muntah je rasa..
dah la pinggang sekarang sakit-sakit je..
sekarang baru terasa..huhu..


menu utama adah dari siang memang nak makan prosperity..
itu sudah igauan malam adah tau tak..
adah order large..
nak order aiskrim memang larangan la bagi en.suami..huhu..
air gas dia pon dapat minum sikit je..
yang lain je dia bagi bedal habis..

kebiasaanya adah yang akan amik sos, straw dan yang sama waktu dengannye..
sebab en.suami nie ada sifat pemalu tak bertempat..haha..*sorry ye abang*..
memang akan adah amik black paper sekali..
walaupon adah tau prosperity tu dah rendam dengan lada hitam..*betulkan kalau adah salah*..
adah tetap tambah black paper lagi..

rasanya memang la sedap je mula-mula..
lagi bape suap nak habis..
mak ai..pedasnya..
dengan air gasnye..adah terus kena sakit perut..
tapi tak kuat la sakitnya..

nak bagi en.suami...sayang la pulak..
gagahkan jugak nak habiskan..*dasar tamak haloba*..
last-last bagi jugak..sebab dah tak tahan pedas dengan sakit perut..

nie la adah baru rasa jalan semacam penguin..
macam perut dah besar sangat je..
padahal comel lagi perut tu..hahaha..

tapi memang sedap la burger tu..
nak tunggu tahun depan lak..haha
tadi pagi lapar..nak beli sarapan malas..
nak delivery MCD tak elok la pulak selalu makan junk food je..
lepas ni nak realisasikan ngidam seterusnya pulak..^_^


pssssstttt:..betul ke ibu mengandung tak leh makan pedas-pedas eak?sebab adah kalau makan mesti sakit..dulu sebelum mengandung adah tak suka makan pedas-pedas..sekarang je..T_T

2 comments:

Munnafendy said...

bila la dapat mkn prosperity ek? hurm..

adah takda gmbr terbaru ke? =)

Syuhadah Razali said...

hahaha...xmo la..muka adah xde seri lepas mengandung...