Friday, January 13, 2012

Jatuh Hati dengan EN.Peel Fresh Pink Guava

assalamualaikum semua...

dah sampai pon masanya nak minum petang...

so korang-korang semua minum apa?



nie la minuman harian adah..
en.suami yang suruh minum air nie..
dia kata elok untuk ibu mengandung yang kurang darah macam adah..
kawan-kawan dia jugak yang suggest kan..

so..adah beli yang kotak kecik dulu..
buat uji rasa dulu..
sedap ke idak..
so far..bau dia je kurang memuaskan..
kalau adah makan gula-gula perisa nie lepas tu dekat dengan abah..
mesti dia cakap..ada bau taik lencung..*taik ayam la*..
kureng asam je abah nie...
rasa dia pulak sedap...
ada rasa buah dia la kat dalam tu...

sekarang satu kotak besar nie untuk adah sorang je..
adah akan bawak ulang alik office ke rumah..
kat rumah sejukkan...
tapi adah selang kan dengan minum air masak ye..
supaya tak datang sakit lain pulak..

selain air nie..
makanan dan buah-buahan lain pon adah makan jugak..
nak kembalikan balik HB adah yang kurang tu...
makin dekat dengan 16hb..
makin takut je kalau nurse check HB still maintain tak naik-naik...
doakan adah ye...




notahati:..tadi pergi window shopping dengan mak..mak cakap usia kandungan dah 7 bulan baru boleh shopping barang baby..kesian kat adah kalau barang baby dah beli..baby lambat lagi keluar..hahaha

2 comments:

KAMIHIDUP said...

sedapnya pink guava. :)

Niena Sofea said...

Niena ada buat GA , lebih 51 hadiah menarik untuk dimenangi .. Jom join !
http://nienasofea.blogspot.com/2012/01/exclusive-giveaway-by-niena-sofea.html