Friday, January 27, 2012

Ibu Mengandung Memang Tak Sesuai Pegi Panggung!

assalamualaikum...

wah!lama gila tak ku update blog kesayangan adah nie..
sorry ye..bukan tak nak update..tapi masa tak mengizinkan..
adah kalau dah cuti memang segala-galanya cuti jugak..

semalam petang en.suami ajak pergi beraya rumah kawan sekerja dia..
so..adah dengan lemah longlai ikut jugak la..
dari duduk rumah tak buat apa ye dak...

balik dari beraya tu en.suami terus je drive ke Kluang Parade..
sampai dekat tempat wayang..peh!memang adah teruja..
lama oi tak tengok wayang..
last tengok OMBAK RINDU dengan mak dan adik beradik..
lepas tu tengok cd je la..alasan ibu mengandung tak sesuai tengok wayang..huhu..

ada 2 pilihan cerita..
antara Bujang Terlajak dan Journey 2 Mysterious Island...
so..adah lebih teruja nak tengok Journey 2 Mysterious Island..
The Rock tu yang berlakon..
sepanjang dalam panggung tu..
perut adah memang tak selesa..
kejap-kejap tegang..kejap-kejap pedih-pedih gitu..
bila usap-usap perutnya senyap balik..hahaha..
bila sound kuat je..mula la balik kekecohan dalam perut nie..
baby terkejut ye sayang..malam-malam nak tidur dah dibawak panggung...aish!
sudah nya..tu la wayang yang terakhir adah akan tengok..huhu...

sedikit sebanyak cerita nie..
adah memang suka...best sangat-sangat...
tak rugi ok tengok..




yang dua orang bawah nie la yang buat adah tak kering gusi..
ada je benda lawak dia buat...hahaha


memang best..so..adah bagi bintang 8/10 sebab sound effect dia kuat sangat..
terkejut baby adah..huhu...
lepas nie beli cd tengok dekat rumah je la...T_T



notahati:..sangat gembira bila scan baby sihat gerak-gerak..tapi dia nyorokkan jantina la pulak...huhu..

3 comments:

KAMIHIDUP said...

kesian baby, hee. nak tengok ah nanti cerita ni. :)

smoker_baby said...

babe dah pregnant ker??wow dah berapa bulan..nampak sangat dah lama tak menyinggah..ahakxx..neway congrats.. :D bila la nak merasa ni.. :D

Ain Dzaya said...

download movie jer kat umah..adoi!

Apa petanda dia jodoh kita? ♥