Thursday, September 13, 2012

Anak Dera Mama dengan Ayah..~~T_T



sejak dah ada anak..tak dapat dah mama dengan ayahnye nak tidur rapat-rapat..
semua anak punya..katil tu dah macam hak milik dia..

nak dijadikan cerita..
malam tu memang kitorang dah setting baik punya tempat..
macam biasa asyraaf akan takluki kawasan tengah antara mamanye dengan ayah..
demi anak..huhu..

dekat pukul 3 pagi adah tersedar..
sebab kilang susu adah macam bagi signal anak nak nyusu..*berdenyut-denyut*
tengok sebelah tak de pulak asyraaf..
tetiba terpikir tak kan la baru nak masuk 3 bulan dah pandai jalan..
tengah dok kusyuk pikir tu dengar suara budak merengek..
confirm anak mama sorang nie..
rupanya dah gelongsor sampai ke peha ayah dia..
alahai anak.................!~~~

nasib baik kebetulan kitorang tidur dekat tilam depan tv..
kalau kat katil..agaknye dah jatuh asyraaf tu...


nie kejadian beberapa hari lepas..
macam biasa sebelum tidur setting tempat..
tengah syok-syok tidur tetiba rasa sakit pulak kat kawasan leher..
adah bangun tengok kaki asyraaf kat leher adah..
bertuah nye anak mama sorang nie,,
ayah dia pon bangun jugak..
rupanya en.suami kena sondol dengan asyraaf...
sungguh lasak nye kamu ye sayang.,,
dah berpusing-pusing time tidur,,
bantal pon dah tak pernah lama jadi alas kepala dia..
mesti nak gelongsor..
memang kena jugak asyraaf tidur dekat katil dia sendiri..
suka hati la nak buat apa kat baby court dia tu..
tapi still dalam pengawasan lagi la kan..hihi..
 
macam ragam dah asyraaf sekarang...macam cepat je kamu membesar sayang...^_^

2 comments:

Munnafendy said...

dah ada baby!! adui nmpk sgt lama tak dtg cni...hehehe...comel asyraf!

Syuhadah Razali said...

tak pe..lagi pon lama jugak xupdate blog..hahaha